2020. augusztus 10., hétfő

W227 nyakörv

A W2elektromos kerítés segítségével kijelölheti a terület szabadon hazsnálható részét kutyája. Az iTrainer W2elektromos láthatatlan kerítés kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Az impulzusok ereje nem állítható, ideális közepes testű kutyafajták,.


Plusz nyakörv ha az alapcsomagban lévő kevésnek bizonyulna, és önnek több mint egy kutyája van. Az elem nem része a csomagnak. Láthatatlan kerítés W2nyakörv 9V-os - Vízálló W2Láthatatlan kerítéshez nyakörv. V-os elem a nyakörvhöz - pár fémtüske a nyakörvhöz. A nyakörv cm-ig állítható.


A vevő teljes mértékben vízálló. További nyakörv az iTrainer W2láthatatlan kerítés készlethez. A csomag tartalma: Vevőegység.


Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Nyakörv vevővel további kutyákhoz, BENTECH W2elektromos kerítéshez. Termékleírás Elektronikus kerítés – láthatatlan kerítés segítségével meg tudja határozni a területi határokat ahol a kutya szabadon mozoghat. Kínál Benpet w2láthatatlan kerítés elektromos nyakörv : Kb fél évet használt elektromos nyakörv , láthatatlan kerítés.


Adok hozzá 100m ös vezeté. Elektronický ohradník Bentech W2stanoví prostor pro volný pohyb psa. Tanácsra van szüksége a megfelelő nyakörv kiválasztásában? Vevő második kutyához a BENTECH W2láthatatlan kerítéshez. Készletinfó: Raktáron.


TRAINER Vezeték elektromos kerítéshez HT-02 W2, W227B, keresztmetszet 1 . Ezután következik a vevőkészülék nyakörv tesztelése. Helyezzen be egy új V- os (0típus), vagy egy 9V-os ( W-2-es típus) elemet a vevőkészülék . TOVÁBB A BOLTHOZ BenoShop. Végül vettem egy Canicom elektromos nyakörvet , elsősorban a behívás tanítása céljából. Aztán kilestem, hogy szökni próbáljon a nyakörvvel.


Eladó a képen lévő láthatatlan kerítéshez való nyakörv. Extra nyakörv az újratölthető 998-as távirányítós nyakörv szetthez Li-ion akkuval. Benpet A1rezgő ugatásgátló nyakörv Benpet M165A ugatásgátló nyakörv.


Benpet 0láthatatlan kerítés, kutyakerítés Benpet W2láthatatlan kerítés, . Benpet 02 W2, KD660-as, 800-as, láthatatlan kerítés szettekhez. GPS NYOMKÖVETŐ NYAKÖRV , ÉS TRÉNING RENDSZER A Nyomkövető nyakörv és Tréning rendszer olyan nagyszerű megoldást ad a . A Hunter exkluzív megjelenésű, kiváló minőségű nyakörvei strapabíró anyagból készülnek és széles méretválasztékban kaphatóak . Elektromos nyakörvek , ugatásgátló nyakörvek , kutya kiképző nyakörvek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések