2020. október 12., hétfő

Urna sírkő árak

Egyelőre üres a kosarad! Milan textilfilc készlet (színű). Akciós, kifutó termékek . Különleges filctoll, amivel kedvedre pingálhatod kedvenc ruhadarabjaidat vagy táskáidat!


A 10db-os textilfilc készlettel izgalmas alkotás vár rád!

Textilfilc készlet – szín. Várható feladási idő: 2-munkanap. Webáruházunk és üzleteink kínálata, árai és akciói . Alkalmas: pamut, selyem.


Gigantikus, pasztell és klasszikus textilfilc készleteink bármilyen textilanyag újragondolására vagy kiszínezésére . Centropen textilfilc db-os készlet. A jól ismer ICO márka textilfilce.

Marvy textilfilc készlet. Színes textilfilc készlet - Kreatív ajándék hobbi művészeknek! Készítsd magadnak egyedi pólót, ruhát, cipőt, sálat! Rajzold át a gyerekek ruháit, a bevásárló . Ha a termékeket a gyermek véletlenül a szájába . A készletben db, különböző filcet találsz, piros, sárga, kék, zöl barna és fekete színekben. A Crayola db-os textilfilc készlet éves kortól ajánlott.


Gyerekjátékbolt webáruház. Játékok gyerekeknek . Akkor megoldás a textilfilc. Folia 12db-os készlet , amivel nagyon izgalmas és tartós a ruhadíszítés. A készletben minden színt megtalálsz, amire szükséged lehet az alkotás során: fekete, szürke,.


Bármilyen vasalható textília díszítésére alkalmas. Vasalással történt fixálás után 60 . Ezt a terméket pillanatnyilag nem tudjuk szállítani.

Colorino Creative 6db-os textilfilc - készlet. A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük amennyiben a termékkel . Ft 10db-os textilfilc készlet , hogy a hangulatodnak megfelelően színezd ki, rajzold át nap mint nap a ruháidat. Carioca textilfilc készlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések