2018. szeptember 17., hétfő

Autó szilikon spray

Szállítási idő: Készleten. Szilikonspray termékek az autoápolás . Igen gyorsan felszívódó szilikonolajat. Professzionális minőségű termék a gumi és műanyag alkatrészek kenésére és konzerválására, fém alkatrészek, zárak kenésére, . Az aeroszol műanyag és gumi felületek, alkatrészek ápolására, színfelfrissítésére és védelmére . Kiváló kenés, vízszigetelő és korrózióvédő termék a legtöbb felületre, ideértve a fém, fa, gumi és műanyag felületeket is.


A szilikon spray mire jó? PREVENT - szilikon spray 500ML. Egyre népszerűbb a gőzborotvás autómosás , már samponozást és sok más extrát tudnak a gépek.


Sil 1 szilikon spray használatát. Autók esetében előszeretettel használjuk műszerfal, műanyag kárpit, . Autó Néro Kozmetika Recommended. A Kentaur szilikon aerosol kiválóan alkalmas gumi és műanyag felületek ápolására és védelmére.


Egyaránt használható az autóápolásba és a háztartásba is. Berner szilikon spray. Védi és ápolja a műanyag részeket, ajtóburkolatokat, ajtógumikat, összehajtható tetőt és autótetőt , automata biztonsági övek felhúzó . WD-Specialist nagyteljesítményű szilikon spray , 4ml - Egyéb autó -motor ápolás, vegyi termékek - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj . Autófelszerelés és autós kiegészítők, használja gépkocsiját . Előnyök, Antibakteriális. Használat, Lakossági. Anyag, Műanyag Valódi bőr Polipropilén.


WAX autósampon és minden termék ami az autók ápolásához, tisztításához. Caramba szilikon spray 3ml - illatosított. Garázsautó csúszósínekhez. Vízvezeték szerelvényekhez.


Festékek - Autós festékek (177). A kormány által kihirdetett vészhelyzet és a COVID intézkedések miatt csökkentett munkaidőben dolgozunk, így a beérkezett rendeléseket . Jó páraképző képességének köszönhetően ideális kenő, korrózióvédő és víztaszító bevonatot képez a kezelt . Ha a kocsi ajtajai lefagynak, hogyan kezeljük az autóajtó gumit a befagyástól? Ez a szilikon spray -kenőanyag az autók számára különböző . Webshopunk kínálatban megtalál minden . Műszerfalápoló spray új autó illattal 500ml.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések