2020. május 22., péntek

Sonax gumiápoló

Tisztítja és ápolja a gumi felületeket és segít megõrizni rugalmasságukat. A gumi élettartamát . Tisztítja, ápolja és fenntartja rugalmasságát a gépkocsiban található gumi felületeknek. Meghosszabbítja a gumi felületek élettartamát, friss színt.


Sonax gumiápoló spray (3ml) több kiszerelésben is az olajshop. Akciós motorolajok a legjobb áron. Első osztályú gumiápoló spray.


Tartalma hosszabb élettartamot biztosít a köpenynek: tisztít és ápol egyben. Egy átlagos köpeny hamarabb öregszik el, . Külső (pl. gumik, lökhárító, ajtóküszöb) és belső (pl. műszerfal, ajtóburkolat) műanyag, gumi és fa felületek ápolásához készült, kiváló minőségű ápoló emulzió. Gumiápoló spray (300ml). Hosszan tartó, nedves hatást kölcsönöz a gumiabroncsoknak.


SONAX PremiumClass Karnaubaviasz 200ml. Rendszeres használatával megelőzhető a gumi korai öregedése, kirepedezése, színvesztése. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kategóriák: - ÁPOLÁS - KÜLSŐ - SZEMÉLYAUTÓ . Több millió alkatrész, akár . Egy termék se felelt meg a keresésnek.


Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve . Tekintsd meg a termék. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Megakadályozza az ajtók, átváltható tetők, ablakok és csomagtartó fedeleinek gumi tömítéseinek károsodását a tél folyamán. Karbantartja a gumit, megőrzi és . Sonax GummiPfleger, gumiápoló spray, 3ml.


Termék státusz, elérhető. Fényes fekete, nedves hatást kölcsönöz minden gumiabroncs-típusnak. Az innovatív gél formulája megőrzi és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések