2020. május 22., péntek

Terület mértékegységek

Tevékenységek Gyerekeknek, Kreatív Feladatok Gyerekeknek. A Convertworld az egyik leggyakrabban használt egység konverziós szolgáltatás a világon. Gyorsan és egyszerűen megtudhatja, hogy hány kiló egy kiló, hány . Szöveges feladatok (alapok 1.).


Ingyen megtekinthető feladatlapok : Összeadás. Mértékegységek, átváltások Kupa.

Például elrontják a deciliter és liter közötti átváltást ? Az alapmennyiség, Az alapmértékegység. Tömeg, m, kilogramm, (kg). Hosszúság , l, méter, (m). Idő, t, másodperc, (s).


Rendezd növekvő sorrendbe a. Méter és kilométer kapcsolata- szöveges. Kinek ne lett volna problémája a mértékegységek közötti átváltással ?

Kiterjesztett átváltás. A hosszúság mértékegységek közötti váltószámok: A hosszúság -mértékegységek váltószámai. Miért szükséges a mértékegységek átváltó feladatok gyakorlása? Használd a keresési ablakot a kerestt metrikus kalkulátor gyorsabb megtalálásáért. Nyomtatható hosszúság mondóka . A hosszmérték táblázat igen nagy segítség bármely gyermeknek.


Felső részén egy 19cm-es vonalzónak használható rész van. A táblázaton nem csupán a . Hasonló fogalmak: távolság, átmérő, sugár, alakváltozás, mélység, magasság, helyzet . Tudni akaro hogy inch hány cm? Kíváncsi vagy col hány cm? Váltsd át a következő mennyiségeket! Mielőtt elkezdenéd megoldani a feladatokat , ne felejtsd el beírni az adataidat!


Számoljuk ki, hogy 8g hány kg-nak felel meg! Használja bármely tömeg, hosszúság , terület, sebesség, térfogat, nyomás, energia, . Iskolai Előkésztő Feladatok , Írás, Olvasás, Élet,. OSZTÁLYOSOKNAK - tanitoikincseim.

Pótold a hiányzó mértékegységeket, mérőszámokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések