2020. július 13., hétfő

Szürke liba eladó

Szürke liba eladó

Fejér , Székesfehérvár. Eladó napos és előnevelt szürke és fehér liba. Előnevelt kacsa liba vízi szárnyas előjegyezhető eladó. Archiváltuk a hirdetést! A hirdető: Tulajdonos hirdetése.


Szürke liba eladó

Hízott kocák eladók ! Szürke liba eladó fotó. Ft – Románd (Győr-Moson-Sopron megye). Szép nagytestű, aktív másfél éves gúnár vérfrissítés miatt eladó. Jászberény Pest Megye.


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó. Apróhirdetés leírása. Liba tojás, kacsa tojás, tyúk tojás és nagyszemű tarka bab eladó. Keltetésre alkalmas nagytestű fehér, sötétszürke , világosszürke ,és tarka libák tojásai eladóak. Elado holsten fríz bornyu uszo fekete-tarka es fel mazsa ,papirjai.


Napos magyar liba eladó. Liba - Nevelt és eladó haszonállatok állattenyésztés tojás és haszonállatok cseréje. A magyar parlagi lúd elég nagy testű, fehér vagy szürke tollú madár. Marans wyandotte kakasok eladók.


Kacsatoll és libatoll kis és nagytételben. Csúcsminőségű libatoll Nyers. Osborne Ozzy 44views. Lipics fehér húshasznú, szürke májlibáink és hortobágyi fehér kacsáink könnyen nevelhetőek. A faj megjelölésére a lúd és a liba szó egyaránt széles körben elterjedt,.


A nőivarú naposlibák feje, nyaka, háta és válla szürke pihézetű, csőre sötét színű. Liba eladó Csókakőn: db vegyes ivarú éves Landesi liba eladó. Tojo szürke liba eladó - hasznaltcuccok. Továbbá a liba és kacsa trágya olyan erős, hogy kiégeti a füvet. Megvesz Olcsó Vásároljon női kanadai liba - liba Dawson Parka világos szürke Lengyelország Eladó.


Baromfi▫ Hajdú-Bihar. A nyári lúd törzse felül barnásszürke , alul sötétszürke , alsó farokfedőtollai. A császárság idején már igen fejlett volt a libahizlalás , a hízott máj .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések