2021. március 18., csütörtök

Ytong tégla hőszigetelő képessége

Xella Magyarország Kft. Nyomószilárdság – testsűrűség . Ez a hőszigetelő képesség javulás a légpórusok számának növelésével érhető el. A pórusbeton nagyon jó hőszigetelő , és a hagyományos falazóelemekhez képest kisebb tömegéhez viszonyítva jó hőtároló képesség gel rendelkezik, és hosszú . Ez a porózusság a tégla hőszigetelő képességét rendkívüli mértékben képes javítani, megmunkálhatóságát pedig nagyon megkönnyíti. A tégla mellett azonban a pórusbeton is kiváló falazóanyag remek hőszigetelő képességgel.


A hőszigetelő képességet többnyire a hőátbocsátási tényező értékével. Egy lakóház építése során az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen téglát. Ezeket a hőszigetelési vastagságokat és anyagokat ajánjuk a homlokzatra,. A jól bevált építőanyagok ( tégla , beton, fa, vályog) önmagukban már nem.


Minél alacsonyabb az U érték, annál jobb a szerkezet hőszigetelő képessége. Ytong pórusbeton téglát igen. Az YTONG jó hőszigetelő. Biztonság a tűzzel szemben. Erre az YTONG a garancia.


YTONG hőszigetelő képessége nagy, mégis . A mészhomoktégla gyártás fő állomásai. A hagyományos falazat hőszigetelő képessége nem nyújt teljes . A falazat hőszigetelő képessége önmagában nem minden, nem nyújt teljes . A modern téglák hőszigetelésének növelése céljából azok kikönnyítése. Az építőanyagok hőtároló és a hőszigetelő képessége viszont jó közelítéssel . Hőszigetelő képessége miatt födémszerkezetek készülhetnek belőle,.


Tartóssága megfelelő kivitelezés esetében megegyezik a kerámia téglákéval. A kisméretű tömör tégla gyakori építőanyag volt hazánkban ezért a családi ház. Fontos jó tulajdonság a jó hőszigetelő képesség mellett, a (tömegfüggő) kitűnő hőtároló képesség , melynek eredményeképp: télen a meleget lassan adja vissza. A legfontosabb falazóelemek ( tégla , ytong , silka, beton) mellett a. A falazóelemek is rendelkeznek hőszigetelő képességgel , ám a legtöbb.


Az Okostéglák olyan új fejlesztésű termékek, amelyek hőszigetelő képessége 40- -kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható . Jó páraáteresztő képesség , kiváló lakóklíma! Porotherm HS (TM hőszigetelő habarccsal). Mert az YTONG falszerkezetek cm-es falvastagságtól kiegészítő .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések