2021. április 28., szerda

Ytongot lehet vakolni

Fel van rakva az ytong fal. Egyenesen,úgy ahogy kell. A kőműves vakolni és simító vakolattal áthúzni akarja. Azután glettelés és festés.


Azt tudom, hogy a felesleges habarcsot és az Ytong oldalán lévő porréteget le kell széles spatulával kaparni.

Utána üvegszövet hálóval . A Xella Magyarország Kft. Ytong pórusbeton építési rendszer és a Silka mészhomoktégla termékek. A garázsajtó áthidalását a Pu zsaluelemeink használatával lehet a . Fontos a szakszerű építés, mert akkor alig kell vakolni , illetve elég . Ytong falát nem kell vakolni , egyből csempézhetőek.


Feltöltötte: BAUHAUS SZAKÁRUHÁZ Szigetszentmiklós Ytong - Index Fórum forum.

Article › showArticle forum. Ytong ) magas a nedvszívó képessége az anyagi szerkezete miatt, illetve a. A kész falfelület vakolási munkáinál ügyeljünk arra, hogy ne . A falnyílást ebben az esetben YTONG -al fogjuk visszafalazni. Ennek következménye lehet a nem megfelelő tapadás, a ragasztó porlása. A vakolást lentről felfelé kezdjük el, glettvassal felhordva, vagy kőműves kanállal, . Ytong beltéri mész-cement vakolatkeverék, mely elő van keverve.


Minden Ytong felületre alkalmazható. Kézzel és géppel egyaránt felhordható. A vakolat aljzata tégla-, kő-, beton-, fa-, fém-, esetleg egyéb felület lehet.


A gázbeton, sejtbeton, pórusbeton (BORSO HEBEL, YTONG ) és más, nagy. A kész válaszfalat be kell vakolni , és a végleges padlószintet figyelembe véve, . Melyek a Porotherm tégla fal és melyek az Ytong előnyei és. Ami a családok többségénél újra és újra bizonyítottan beválik, az nem lehet rossz nekünk sem.


A kivitelezéshez különböző megoldások között lehet választani.

Lehet -e Széria-Glettel kezelt felületre mészfestéket felhordani? Mészfestékkel kezelt felületre szabad-e glettelni . Akár trapéz alakú is lehet az alaptestünk, amit korrigálni kell a falak. Jobb eset, ha a kőműves marad vakolni , járdát betonozni, stb. Ha már megvan a tégla is, akkor a sátortetős részekhez az Ytongot használnám.


Ha az ytongot jól raktátok össze akkor gyakorlatilag nem is kell vakolni. Az a tégla annyira precíz,hogy tök egyenesre meg lehet csinálni a falat és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések