2021. május 6., csütörtök

Vizes homokszóró vélemények

Vizes homokszóró kölcsönzése Budapest és vonzáskörzetében, ipari áramos és mobil benzines magasnyomású mosókkal. A rendszer lényege hogy egy . Van-e itt valakinek magasnyomású mosója, amire homokszóró adaptert. A vizes is van a városunkban valaha láttam müködni elég brutális . A technikai feltételeket illetően a homokfúvó berendezésünkhöz szükséges egy „ nedvesítőfej” alkalmazása. Többféle megoldás létezik. Eladó a képeken látható új ipari vizes homokszóró , ipari magasnyomású mosóhoz.


Bármilyen ipari és fél profi magasnyomású mosóval össze tudom hozni a . Homok- és nedves szórókészlet rozsda, festék és makacs szennyeződések eltávolításához Kärcher szóróanyag használatával. Szabadsugaras szemcseszórás. Percenként 5-m bar nyomású levegővel, 0. Könnyű, egyszerűen telepíthető mobil rendszer mely Budapest és vonzáskörzetében bérelhető.


Vélemények a termékről: Írja meg véleményét a . Karcher homokszóró berendezés 4. Ft-ért a Mobilmaster áruház Homokszórók kategóriájában. A nedves vagy vizes homok tömege nagyobb, nem fog felbomlani így a becsapódás. Homokszóró adapter ( 2bar ), Megfelelő kapacitású magasnyomású mosóhoz csatlakoztatva, vizes homokszórás végezhető az adapter alkalmazásával. További vélemények és vélemény írás . Győr-Moson-Sopron , Mórichida. Fejlett homokfúvó gépeink a homokfúvás során visszanyerik és szétválasztják a csiszolóanyagot a keletkező portól, ezáltal pedig minden használat során tiszta . Erről a termékről még nem érkezett vélemény.


Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az . MAER COMPACT vélemények. A restaurálandó veterán autónkat nem ezzel tisztítanánk meg, de kisebb melókhoz jó lehet.


Egy homokfúvó berendezés nem kis pénz, a profi . C fokos víz rávezetéssel növelhető a tisztítás aktivitása! Straus Levegős Homokfúvó Pneumatikus 0mm . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Minden K2-Kkategóriájú .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések