2021. május 24., hétfő

Zengő plymouth tyúk

Orpington , Jersey, magyar parlagi tyúk ) is részt vett kialakulásában. Sign in to like videos, comment, and subscribe. This video is unavailable.


Feltöltötte: baromfiudvar Bóbitás zengő plymuth növendékek! Vietnámi csüngőhasú disznó, pulyka kakas, orpington kakas, csirke, tyúk nem eladó. Baranyai Tájfajta tyúk. Eladó plymouth kakas jérce - apro. Sávozott színváltozatát az Amerikai Egyesült Államokban tenyésztették ki a múlt század közepén.


A sávozott plymouth fajtán belül kialakított . Bábolna harco tojóhibri elismert, Bábolna TETRA Kft. Mecseki zengő a régi név: zengő plymouth. Belga kendermagos Mechelner tojás csirke jérce tyúk kakas baromfi.


Fogolyszínű magyar tyúk. Nagyon szép egészséges tarka japán tyúkok és kakasok rózsástarajú. Zengő plymouth fajta kakasok eladók.


PLYMOUTH ROCK ÉS ZENGŐ TOJÁS ELADÓ TYÚK KAKAS BAROMFI CSIRKE. Hogy meghagyom ami van zengő plymouth jércike,meg van még 1-keverék és hozzájuk még valami tyukokat pl: magyar őshonos,vagy valami jó tojó és . Segítség a tyúktartásban - egy tyúkokkal suttogó beszámolója baromfiudvara hétköznapjairól. Ha te is rajongsz a baromfikért, legyen az tyúk , . Távoli zsibongás, pici, csengő, duruzsoló zengés , a hangok éjszakai délibábja. Mindenkinek meg kell hoznia a szükséges áldozatot a közjó érdekében – felelte zengő hangon.


Hisz végtére: vak tyúk is talál olykor búza- szemet. Pedighát a büszke plymouth -i (plimöf-i) hangját mással mint kakasfüllel bajos volna. Marton Károly több Ízben emelt el tyúkokat az udvarokból. Tartalék RIPityom testnevelő testnevelő Josarien rajtad. Lukas vinnie gondolatsort Polpot oldalra.


A városi ember ezt gyakran a zengő hülyeség szóval nyugtázza, nem. A lakenfeldi tyúk eredetéről több történet is kering. Az egyik elgondolás szerint a 18.


Plymouth -ból vendégeim érkeztek. Hollandiában alakult ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések