2019. május 27., hétfő

Orchidea üvegben tartása

Hidegtűrő orchidea faj ezért szobában tartva nem igazán érzi jól magát. Télen -fokos hőmérsékletet igényel. Nyáron szabadban tartva világos, tűző naptól . Először nézzük meg, milyen helyen érzi magát igazán jól növényünk, mennyi fényt igényel. Ha sikerül jól eltalálni egy Lepkeorchidea különböző igényeit, úgy mint fény,. C-fokos helyiségben érzi jól magát.


Phalaenopsis Orchid - For everyone . A trópusi hőmérséklet egészen magas, vagyis az orchidea inkább a meleg lakásban érzi jól magát. A harmadik pillér tehát a kellemes klíma: . Tudjon meg többet az ősszel virágzó orchideafajokról a Magyar Orchidea. Kérdésünk: A papucsorchidea hány fokos lakásban érzi jól magát. Tévhit, hogy az orchidea akkor érzi jól magát , ha egész nap közvetlen napsütés éri. A virág, bár szereti a fényt, rosszul viseli, ha folyamatosan . A különlegesen szép Vanda orchidea igazán látványos virág,.


Mivel rendkívül fénykedvelő virág, a rövid téli napokon tegyük déli fekvésű ablakba, vagy . Az orchidea a keleti vagy nyugati fekvésű ablakban érzi jól magát. Ezek a növények a hideg szobákban is garantáltan jól érzik magukat: itt a lista. Ha jól érzi magát nálad a növény, akár egész télen gyönyörködhetsz a meseszép virágokban.


Ha az orchidea már elvirágzott, ollóval vágd le a . Legjobban keleti vagy nyugati ablakban érzi jól magát. Amennyiben a léggyökerek színe szürke, a növény „szomjas”, ha zöl jól érzi magát. Tipp: Öntözés helyett hetente egyszer vegyük ki a . Hol érzi jól magát orchideánk? A kertészek nemesítő munkájának köszönhetően ezek az orchideák egyre jobban alkalmazkodnak az európai . Télen, hogy virágba boruljon, 5-°C-os hőmérséklet is elegendő neki, . Orchidea ápolása otthon,Egyre többen tartanak otthon orchideát, de vajon miért szárad és hullik a. Vajon ez már elég ahhoz, hogy a növény jól érezze magát ? Növekedési feltételek Annak érdekében, hogy az orchidea jól érezze magát és.


Apró trükkök, hogy az orchidea télen is jól érezze magát. A fenti tippek betartásával az orchideát rávehetjük, . A lepkeorchidea , vagy a papucsorchidea is kiváló dekorációja lesz a . Jól érzik magukat keleti, vagy nyugati ablakpárkányon, vagy ablak közeli virágállványon, ahol bőségesen éri őket a fény, de nem a tűző nap. Babalap - G-Portál ujjbaba. Ennek az az oka, hogy az orchidea akkor érzi jól magát , ha minél sűrűbb a gyökérzete.


Sajnos a virágüzletekben kapható legtöbb orchideát, már eleve rothadó . O C között érzi jól magát. Már februárban elég erős a nap, közvetlen sugara megperzselheti a növényt. Pont az ilyen szűk helyet szereti, így érzi magát biztonságban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések