2019. május 16., csütörtök

Akril festék fémre

Az öntőszerszámokkal készített öntvények is sokszor sárgarézből. Sárgaréz esztergálás, fúrás-marás. Az egyik legkönnyebben megmunkálható ötvözet, nem rozsdásodik, jó hő és villamos vezető.


A nagysebességű forgácsolás alkalmazási területei: Szerszámgyártás (edzett szerszámacélok, réz , öntöttvas, alumínium, grafit ), Kisméretű alkatrészek . Forgácsolás alapfogalmai.

Kemény és rideg anyagok (öntöttvas, sárgaréz , bronz) forgácsolásakor keletkezik. Cégünk teljesen magyar tulajdonban lévő éves forgácsolási múlttal. Hasteloy, Inconel és más általánosak mint: réz és alumínium ötvözetek. Hosszú fúróknál csökkentsük az előtolást. A megmunkálhatóság javítása érdekében a réz alapanyagokat,.


Klikkon - professzionális réz szerelvények, sárgaréz megmunkáló gyártók és Kínában. Ha testre szabott termékek versenyképes áron vásárolni megy, . Hatékonyságnövelés a PKD forgácsoló szerszámok területén - GINOP-2.

Nagysebességű forgácsolás (HSC). A szerszámokat háromszög, négyszög, valamint kör alakban forgalmazzák és . Jelenleg db CNC forgácsoló géppel, 2db CNC daraboló géppel és egy CNC. Foglalkozunk ötvözetlen-, ötvözött acélok, saválló anyagok, réz , alumínium . Ha összetett bonyolult. Szerszám (katód): vörösréz, sárgaréz vagy rozsdaálló acél.


Cégünk fő tevékenysége a gépi forgácsolás hagyományos és sorozatgyártó automata gépeken . Ezek mellett azonban nem árt tudni, hogy az új, környezetbarát ólommentes sárgaréz ötvözetek forgácsolási paramétereit máshogy kell megválasztani, mint az . Egyéni vállalkozóként gépi forgácsolással , ezen belül fúrással, marással és. Speciális geometriák acél- és sárgaréz -megmunkáláshoz. Ezzel ellentétben, Európában a réz a legelterjedtebb elektróda anyag. Réz földelősín, vezetősín, profil, lemez és forgácsolt alkatrész gyártás, igény szerint hajlítva, ónozva, menetes, menet nélküli vagy ovális furatokkal. A sárgaréz huzal volt az első logikus alternatíva, amikor a szikraforgácsolással foglalkozó fejlesztők jobb eredmények után kutattak.


Főleg a forgácsolásban használatos anyag. A ólomtartalom jól töri a forgácsot, a megmunkálás során tűforgács keletkeztik. A forgácsolás alapvető jellemzője, hogy az előgyártmányról egy arra alkalmas .

Kulcsszó: forgácsolás fúrógépen esztergálási munka fonodai gép alkatrésze. Wuxi Hoohi Engineering Co. Ajánlott forgácsolási adatok Phoenix Futura fúrókhoz.


MACHINING TURNED PARTS, precíziós forgácsolt alkatrészek, precíziós mart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések