2019. május 28., kedd

Hosszú tüll szoknya

Női maxi- hosszú szoknyák alkalomra és hétköznapra is. Pamut, vászon , tüll szoknya minden méretben, egy szép felsővel tökéletes választás. Rengeteg csodás szín. Apr A hosszú tüll szoknya ünnepi alkalmakra, de egyaránt hétköznapi pillanatokra is tökéletes megoldás.


Hosszú tüll szoknya

A vonalú szabása tökéletesen . Felcsatolható fehér hosszú tüll szoknya , amit bármilyen szoknyához fel tudunk csatolni. A termék csak a tüll részt tartalmazza, az alsó szoknyát nem. Tüll szoknya púder és fehér színben - Női szoknyák - Új és használt termékek széles. Sima, hímzett vagy mintás midi-, hosszú és rövid szoknyák. Zsebes szoknya övvel.


Vannak hosszú , midi, rövi tüll , bulis és farmer szoknyáink is. Hosszú , gumírozott, húzott tüllszoknya. A kifinomultabb megjelenéshez a klasszikus ceruzaszoknyát vagy a rakott szoknyát javasoljuk. Mayo Chix -Olympia- hosszú tüll szoknya , elasztikus pamut anyagból, pamut rövid alsó szoknyával,-hosszú tüllszoknyával, gumis derékkal, szolid fém . L méret tüll szoknya pink loknis paróka jelmez szett. Daalarna menyasszonyi puha tüll ekrü hosszú szoknya.


Hosszú tüll szoknya

Vess egy pillantást az új szoknya kollekcióra! Nem kell hozzá varrógép. Azért kell a hosszú szalag, hogy legyen hely, és nehogy lecsússzanak a már felkötözött tüllcsíkok. A fekete és ekrü rakott tüll szoknya arany szegéssel ötvözi az elegáns anyagot a. Rövid vagy hosszú tüll szoknya csipke bodyval.


Sok sok szép színben rendelhető. Fotó - Beloved Esküvői Fotó. Egy hosszúságú klasszikus tüll szoknya kivallóan kombinálható elegáns és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések