2019. július 9., kedd

Beton aknafedlap árak

VÍZ ÉS CSATORNAKÖZMŰ TERMÉKEK FORGALMAZÁSA, pvc nyomócsőműanyag közmű tisztítóaknák,Kerek könnyű aknafedlapok. Szögletes csatorna fedlap , beépítési kerettel a legkisebb terheléstől a. Aknafedlap beton 120x65x20. Tokos-talpas, tokos betoncső csatlakozó.


Vasbeton aknafedlapok. I – integrált gumitömítéssel, az ár magába foglalja a tömítőprofilt is. Alapvető építőanyagok 5. Kéményfedlap , járdalap, betonáru. Leier finombeton fedlap.


Ebben a kategóriában összesen termék . Aco TopTek UNIFACE alumínium beton kitöltésű burkolható aknafedlap 300x300x72. Aknatető, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Aknatető árak , és további információk, specifikációk.


Fedlapokat rendelheti: öntvényes, zárható, gázérzékelős, viacoloros,. Zárható termékeinknél az ár nem tartalmazza a csavarokat! Különböző terhelhetőséggel és kivitellel. AKNAFEDLAPOK a gyártótól. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd . Keresés a leírásban ismind.


A mező csak számokat tartalmazhat! Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére . BETON - ÉS VASBETON CSÖVEK - Talpas betoncsövek , Tokos betoncsövek ,. Az árak hágcsó, gumigyűrű és befalazó idom nélkül értendők. Bebetonozandó keretből és kivehető fedlaptálcából állnak, köztük szagzáró gumi. PVC padló, parketta, szőnyeg, parafa, . Betonelem előregyártás.


Fedlaptálca (Térburkolókövekhez szekrényfedél acélszerkezet). A lábazati festék jelenleg szép, nem esik le róla. Színárnyalat: Szürke. A fedlap betonkeménységű lett . Előkészítő munkák, ideiglenes segédszerkezetek vállalási ár (egységár) tekintetében.


Teleszkópos szennyvízakna fedlapjának szintre emelése beton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések