2019. július 12., péntek

Vízszintes rönkhasító

Vízszintes rönkhasító

TERMÉK INFORMÁCIÓ Fekvő elektromos hasítógép csendes és lehet kezelni szinte mindenkinek. A vízszintes elosztása alkalmas nagy fa rönk hasítására. Zipper ZI-HS Fahasító - rönkhasító. Ajánlatunkban megtalálhatóak a mechanikus rönkhasítók ugyanúgy, mint a motoros vízszintes és függőleges hasítógépek.


Vízszintes rönkhasító

Nem csak a standar kisebb rönkök . A Scheppach HL 6vízszintes rönkhasító , 6 . A Hect 6egy nagy teljesítményű elektromos rönkhasító, ami akár . Hakka t hasítóerejű hidraulikus vízszintes rönkhasító , kézi mozgatásra és pozicionálásra kerekkel ellátva vagy. Könnyen megbirkózik a magas . Rönkhasító, Fűnyíró traktor, és kerti gépek on-line áruháza - minden, ami kertigép. Télen fát fűt egy házat vagy kunyhót? Tetszik és gyakran használ kandallót? Akkor a fahasító megfelelő az Ön számára!


Hasonló rönkhasítók széles választékban szerszamkell. Nagy teljesítményű elektromos rönkhasító , ami akár tonnás nyomást is kifejt. Ennek köszönhetően könnyen elbánik akár a 2mm átmérőjű, 5mm . Típus, Rack és fogaskerék log splitter. Teljesítmény benzinmotorokhoz, 7. Rendelje meg Tőlünk és hamarosan már . Ehhez kínálnak segítséget a Scheppach rönkhasító gépei. Gyors szállítás, napos pénzvisszafizetési garancia.


Vízszintes rönkhasító

A profikisgép webáruház minőségi . Lumag termékek szélesválasztéka, lapvibrátor, rönkhasító , tömörítő, döngölőbéka, kőtörő, mini dömper, multifunkciós gép, hómaró, takarító gép, asztalos támasz . Tulajdonságok: A HECHT 6praktikus vízszintes rönkhasító. Ha a házát vagy nyaralóját fával fűti, vagy csak alkalomszerűen gyújt be. HECHT 6vízszintes rönkhasító a Rönkhasítók, hasítógépek kategóriában - most 64.


Ft-ért a TRG Szerszám webáruház Rönkhasítók kategóriájában. Az ŁP-30-as rönkhasítóval kandalló fűtéséhez max. Vízszintes rönkhasító kategóriában.


Vízszintes rönkhasító

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A hasító vízszintes helyzetben, kényelmes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések