2019. július 26., péntek

Ruha ecet áztatás

Sokan félnek a fakulástól - Gyakran teszik fel a kérdést, az ecet fakítja-e a ruhák színét. Ecettel azonban stabilizálható a ruha színe, nem véletlen, hogy. Mosás után nem marad izzadságszagú a ruha. A frissen megvásárolt ruhadarabot áztassa egy rész ecet és két rész víz keverékébe percre.


Az ecet valóságos csodaszer a háztartásban! A kezelés előtt érdemes tesztelni, egy nem . Az áztatás elsődleges célja, hogy fellazítsuk vele a ruhák szálai közé beágyazódott. Hallottam régebben valami olyasmit, hogy ha fog a ruha ecetes vízben át kell öblíteni. További találatok a(z) nlc.


Mosás előtt vagy után kell ecetes vízbe áztatni a ruhákat? A felvilágosultak öblítő helyett használnak ecetet. Az elobb teregettem a ruhakat es fura hogy ahol a zokni meg bugyi ott konyhakendo is nem . A só egyébként segíthet más színes ruhák élénkítéséhez is, például a bugyikat is beáztathatod . Izzadságszagú ruhadarab : Áztasd be langyos vízbe, amelybe előzőleg helyezz egy csésze ecetet , vagy egy maroknyi szódabikarbónát. Ha már mosás előtt láto hogy túl szennyezett a ruha , vagy olyan.


Ráadásul a magasabb hőfok helyett áztatással egybekötve a 40 . Színes ruha esetében kend be a foltot fele-fele arányban vízzel hígított. KI NAPRA, hanem néhány órás áztatás után Celsius-fokon mosd ki. A kényes, apró ruhadarabok nem valók a mosógépbe.


Az izzadságfoltokat ecetes áztatóvízben tüntetheted el örökre. Van, amikor lassabban szárad a ruha , olyan is van, hogy elrontom az adagolást: volt már poshadt szagú, túlságosan ecetes illatú a ruhám. A konyharuha nehéz eset - sokszor még mosás után is benne marad. Már az áztatás után láthatjuk, hogy kivilágosodik a beszürkült, kötött anyag. Főoldal › Páramentesítők paramentesito.


A mosás helyett jobb fehérítős áztatást alkalmazni a penészes ruháknál. Ecetet is használhatunk a penészes ruhára, hiszen a dohos szag . Ha a ruha engedi a színét, szintén mellőzzük az áztatást. Az áztatóvizet alapos öblítéssel távolítsuk el a ruhaneműből, mert a szenny egy része a folyadékba . Ha mosás előtt a gép tartályába öblítő helyett ecetet öntesz, még a gépet. Izzadságfolt: áztassuk langyos ecetes vagy szódabikarbónás vízbe. Ezek esetében azonban mindig nézzük meg a ruha címkéjét, hogy mit szabad.


Kakaó, kávé: ha még látszódnak a foltok a mosószeres áztatás után is, . Sokan ajánlják a fekete ruhák mosás előtti ecetes áztatását ,. Ehhez csak be kell áztatni a foltos ruhát meleg víz és fél pohár ecet keverékébe egyetlen éjszakára. Foltos, büdös marad a ruha mosás után? Minden áztatás után alaposan töröljük . Nem akkor, ha ecetes vízbe áztatjuk a textíliát, de a mosógép dobjába öntött.


A legtöbben azt gondolják, hogy a sárga foltokat az izzadság okozza, pedig valójában az alumínium-tartalmú . Azonkívül én is végzek ecetes átmosást a gépen ruha nélkül. Az üvegpoharakat is be szoktam áztatni idônként ecetes vízbe, ragyognak azok .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések