2020. június 22., hétfő

Szójaviasz hol kapható

Származás Termékünk Franciaországból . ZöldElla vegán életmód blogja zoldella. A Golden Wax 494-es szójaviasz , melyet kifejezetten a magas színvonalú viaszolvadékok és bonbonok készítésére fejlesztettek ki. KANÓCOS GYERTYÁKHOZ . Az Aurora Candle Comany nagyon sok figyelmet szentel a minőségre annak érdekében, hogy ami kikerül a kezeink közül az a lehető legjobb . Ez a növényi viasz természetes dekoratív gyertyák, aromaterápiás és masszázsgyertyák elkészítésére szánt alapanyag. Rocinante- szójaviasz gyertya.


A képen látható ezüst kupakkal már nem kaphatóak a termékek, csak a fekete. Egyedi, kézzel öntött illatgyertyáink 1 természetes eredetű szójaviaszból készülnek kicsiny műhelyünkben. Szójagyertya, az eco-logikus választás! A szójaviasz gyertyaként kevesebb korommal,.


Cégünk Magyarországon elsőként forgalmaz 1 szójaviaszból készült környezetbarát illat-és natúr gyertyákat. Gondolom az is meghatározó volt, hogyan viselkedik maga a szójaviasz … Igen, az egy. Nagyon sokféle illatban kaphatók a gyertyák. Mostantól itthon is elérhetőek a szójaviasz könyves gyertyák!


Ft-os áron kaphatóak a webshopban a készlet erejéig, . Ez a kollekció négy csodálatos illatkombinációban kapható. A gyertya egy méretben (1ml) kapható. Bögre – saját tervezésű mintával⁠ . Többféle illattal kapható. A LYS gyertyák paraffin felhasználása nélkül, kizárólag szójaviaszból készülnek. Blueberry Ajakbalzsam - Borsmenta - jelenleg nem kapható.


GreenWay Design vegán szójaviasz gyertya – többféle illat Jelenleg nem rendelhető. Varázsolj romantikus hangulatot otthonodba Valentin-napon LYS szójaviasz. Házilag, otthon 1 tisztaságú ECO szójaviaszból és 100-os levendula illóolajból készült természetes, gyertya zárható, fedeles, újra felhasználható alumínium . A terméket már nem értékesítjük. Alternatívát keresel a drogériákban kapható hagyományos ajakápoló stiftekhez?


Az általunk készített illatgyertyák kétféle méretben kaphatóak. Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható. See Instagram stories, photos and videos of Szójaviasz Illatgyertya. Karácsonyi ajándékcsomag mellé kapható ajándékba tőlünk. Mostanában teljesen rákattantam a rajongói szójaviasz gyertyák.


Trilogy gyümölcsös kísértés illatú fakanócos illatgyertya szójaviaszból kézzel fúvott. Rózsa illatú gyertya szójaviaszból kézzel fúvott üvegkehelyben. A magas minőségű paraffin, a szójaviasz és az intenzív illatesszencia keveréke biztosítja a gyertya tiszta égését kellemetlen maradékok nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések