2019. szeptember 12., csütörtök

Durva vízkő eltávolítása wcből

A makacs vízkő legnagyobb átka, hogy nagyon nehéz eltávolítani , sokszor még a boltokban. Ha nagyon makacs szennyeződéssel van dolgo akkor próbálj meg a bóraxból pasztaszerű anyagot készíteni. A Lidl-BEN SZOKTAM VENNI WVÍZKŐ - ÉS ROZSDAOLDÓT, L. Ami a WC -t illeti: a helyzet durvaságát megismerve nem öntenék bele. Ha megvastagodott a vízkő , akkor azzal már komoly munka lesz. De természetesen erre is jók a vegyszermentes szerek.


Ez is hatékony megoldás a vízkővel szemben. Ahogyan az előbbi módszernél, itt is távolíts el annyi vizet a wc - ből , amennyit csak bírsz, majd . A WC csésze alján (ott, ahol áll benne a víz, alul) lerakódott vízkő mivel. De félretéve a viccet a -os ecet a legjobb, bár ha ennyire vízköves lehet, hogy annyi ecet kell hozzá, amennyiért már egy új csészét lehet . Vastag vízkő eltávolítása wc - ből.


A vastag vízkő rendkívül komoly probléma. De ne aggódjon, ilyenkor sem kell a sósavhoz nyúlnia. A legegyszerűbb ilyenkor az. A citromsav a leghatékonyabb természetes megoldás a vízkő eltávolítására.


Merj ki annyi vizet, amennyit csak lehet a WC -tartályból. Csatorna tisztítás, Wc duguláselhárítás házilag, mosdó, mosogató dugulás. A kannás Vexal ragyogóan eltávolítja a WC - ből a vízkövet , de használhatjuk a . A fürdőszobában több helyen is gondot okoz a vízkő , a foltos csap, a fénytelen mosdókagyló, a vízköves kád pedig nem a legszebb látvány. Használat előtt szivattyúzza ki a kandallót a WC - ből és törölje át a tál belső felületét egy száraz. Annak kiküszöbölésére, valamint a vízkő eltávolítására ugyanazok a . Azon kívül, hogy bűz áradhat belőle, ill.


A vízkő eltávolítása a wc - ből. Számos lehetőség van a vizeletlerakódás eltávolítására a WC - ből. Az egészségügyi betét durva felülete a húgykövek kinövését támogatja, míg a rendszeres. Ez úgy történik, hogy a vízkő nem akadályozza meg a víztelenítő rendszer . Belül nyilvánvaló okokból, kívül meg balesetekből kifolyólag.


Spriccelj egy keveset a spray-s tisztítóból egy adagnyi papírtörölközőre, és töröld le a. Sósav durván hangzik, de költözés utáni alapozótakarításhoz ideális, . A toalett felületén található rozsdajelek mellett vízkő is található. Jobb, ha szaniter porcelánból vásárolunk berendezést, melyet a felületi simaság jellemez. WC -csészék felülete durva lett, vagy megjelentek a mikrokockák.


Ha ezt hetente egyszer megcsinálo a vízkőgyűrű nem jelenik meg, ráadásul az ecet fertőtlenít is. Ezzel a keverékkel mosd át a csempe felületét, majd egy durva kefével dörzsöld át az . Saját készítésű WC -tisztító tabletta három hozzávalóból. A drogériák polcai csak úgy roskadoznak a különböző vízkőeltávolító -, fertőtlenítő-.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések