2020. december 30., szerda

Whirlpool mosogatógép hibakód

Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA. E”y hibaszám – villog. Oka vízfolyás vagy kihabzás. A hibajelet egy érzékelő . Hibakódok házilagos javítása, megszüntetése.


Hogyan kell törölni a hibakódokat ? A whirlpool mosogatógépeket. A kód értelmének megismeréséhez és bontási keresés megkezdéséhez olvassa. Próbàltam megkeresni. Nálam hozzáértőbbektől . Sajnos tipikus – ráadásul nem a helytelen használatból, hanem inkább a készülék működéséből eredő – mosogatógép hiba , hogy a tablettát . Ki tud arról, hogy mi a hiba oka, ha a fenti mosogatógép elindítása után a. Eddig semmi gond nem volt vele, de a múlt héten kiírta az alábbi hibaüzenetet : FE4.


A mosogatógépek használata napjainkban már igen elterjedt, nagyobb. Ekkor a hiba oka lehet egyszerűen az, hogy az eszköz nem csatlakozik az elektromos . Legalább is a hibakód szerint. Whirpool mosógép hibakódok összegyűjtött listája. A meghibásodott mosógép által jelzett hibakódok . Helyezze vissza a szűrőt, és törölje a hibaüzenetet az X gomb másodpercig való megnyomásával, majd csukja be az ajtót. Mivel a készülék belsejében . Használati letöltése.


A használati utasítást a készülékkel együtt szállítjuk. Ha azonban hiányzik, hibás vagy megsérült, innen letöltheti. Minden termékünk egy. Van egy iylen gépem, és elromlott benne valami, a kis lámpa 4-et villog majd szünet és megint 4. Bauknecht mosógép hibakód (Megnéz).


Bosch mosogatógép hibakód (Megnéz) . EF0” vagy „EFo” vagy „EF3” hibakód vagy villanás látható a mosógép kijelzőjén, illetve sípolás hallható. Ha a hiba nem szüntethető meg, akkor forduljon az ügyfélszolgálathoz és kérjen időpontot. Mosógép által kiírt hibakódok : Indesit:. PowerClean a nagynyomású mosogatás , helytakarékosság,ragyogó, makulátlan.


Kinek van WHIRLPOOL mosogépe? Megnéztem a hibalistát , és valóban a dugulás lehet a gond. Fizikai sérülés, törés. F Hibás vezérlés programozás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések