2017. április 27., csütörtök

Cellkolor alapozó ár

Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa . ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Cellkolor Aqua univerzális alapozó. Gyorsan szára könnyen ecsetelhető és csiszolható. A termék univerzálisan alkalmazható megfelelően előkészített kül- és beltéri fa-, valamint fémfelületek . CELLKOLOR UNIVERZÁLIS ALAPOZÓ 1L SZÜRKE.


Hasonlítsa össze az árakat! Könnyen felhordható, gyorsan . A fémfelületeken megfelelő átvonó festék alkalmazásával tartós védelmet biztosít. Megfelelően előkészített kül- és beltéren fafelületek alapozó festésére és fémfelületek közbenső festésére alkalmas. Választék: fehér és literes . Az alapozó száradása után ‒ annak csiszolása nélkül ‒ kell a további rétegeket. Festék, henger, ecset, Szerszám,.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kül- és beltéri acélfelületek és egyéb fémfelületek (horgany, alumínium) korróziógátló alapozó festésére . Kosárérték listaáron : Ft. Boróka base fakonzerváló alapozó.


Termékleírás: Matt, fehér, oldószeres alapozó és közbenső festék fa- és. Koppintson duplán a nagyításhoz. Inntaler izoláló festék használatát, két rétegben. Fémfelületeken megfelelő átvonással tartós védelmet biztosít. A Poli-Farbe CellKolor Aqua vízzel hígítható selyemfényű zománcfesték sokoldalú segítség ha fal-, fa- vagy.


Célunk, hogy a kedvező árak mellett színvonalas szolgáltatást nyújtsunk vásárlóinak. Otex_tapadó alapozó Ragasztó, Élet. Alapozáshoz és közbenső réteg festéséhez keresel alapozó festéket fára vagy fémre?


Matt, oldószeres alapozó és közbenső festék fa- és fémfelületekre . Száradási idő ‎: ‎óra Felhordás módja ‎: ‎Ecsettel, lakkhengerrel vagy. Kültéri fafelületek, kemény fa felületek, fémfelületek, és falak festésénél megfelelő alapozás szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések