2017. április 3., hétfő

Rézcső tokozó

Katt bordás csövekhez kezdő peremező készlet! Egykezes 90°-os csőhajlító, lágy rézcsövek hajlításához. Csövek bővítésére, kalibrálására tágítófejekkel. Revolveres lengő peremező készülék. Plusz szállítási költség.


A kalibráló tüske csövek kalibrálására és marására szolgáló szerszám. Név szerint növekvő, Név szerint csökkenő, Népszerűség. Szerszámok ötrétegű AlPex nyomócső és idomok szereléséhez.


Univerzális önközpontosító csőmegfogás a. Rothenberger Roflare compakt nyitható peremező. Klíma szereléshez, 4-16mm csőátmérőig. Beta 351C Csővágó és peremező készlet, műanyag dobozban. Alumínium és rézcső peremező készlet különböző méretű csővel . Termékleírás: Lamellás klímacső peremező 4-16mm. Rozsdamentes inox gégecső peremező csavar - a gégecső peremezését könnyíti meg DNDN25.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Vásárlás : Csővágó árak , eladó Csővágók. Rems REG 8-külső-belső sorjázó.


Rézcső peremező szett - apro. A termék jó, az ára is jó. Az is jó hogy többféle csomagküldési lehetőség választható. Jó termék, elégedett vagyok . Víz és szolár csövekhez használható.


A szerelések ára változó lehet, de alapvetően beszélhetünk egy körülbelüli. Időmegtakarítás és szerelés megkönnyítése. Nyakképzés lefektetett csöveken is lehetséges szétszerelés nélkül.


RÉZCSŐ HOLLANDER 10-ES 6-OS FURATTAL. E-kontúr szimpla perem. Nagy precizitású peremezés. Lengő peremező készülék.


Azonban napjainkban a vörösréz ára csillagászati értékeket ért el,. A régi peremező is korlátozás nélkül használható, esetleg annyit . Fittingek peremezett rozsdamentes bordáscsövek és rézcsövek csatlakoztatásához. Cserélhető hajlítópofák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések