2017. április 12., szerda

Festett üveg árak

Felújít, vagy újat épít ? A megoldás: színes dekor üveg , festett üveg ! Konyhába, vagy fürdőszobába a csempe helyett ajánljuk . Az árak áfával együtt értendőek. Vállaljuk az üveg vagy tükör félék kiszállítását és beépítését is.

A festett üveg árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az. Festett üvegek kizárólag egyedi megrendelésre készülnek. Színes festett üveg ! Használhatjuk nappali, konyha, fürdőszoba falburkolására.


Lehetőségek: LACOBEL típusú, gyárilag festett mm vastag üvegek. Dönthetünk, a festett színes üveg konyhai hátfal mellett, de igen népszerű a nyomtatott. Egyedi konyha hátfal üveg árak : Konyhahátfal megrendelésnél az első .

Mindenféle festett üvegek gyártását vállaljuk az Ön által kiválasztott RAL színben. Létezik gyári francia LACOBEL üveg színtől függetlenül . Az általunk használt üvegek tájékoztató nm árai. Lacobel és edzett, festett üvegek.


Az festett üvegeket Ral, vagy NCS színkód alapján egyedileg gyártjuk le. Lehet simán vágott, vagy élcsiszolt élű. Gyárilag festett üvegek raktáron, sok színben. CSEMPE HELYETT SZÍNES ÜVEG – DEKORÜVEG ! Konyhai dekorációs színes üveg falak – Üveg falburkolat. FESTETT ÜVEG (LACOBEL, MATELAC, LACOMAT).


A float üveg kap egy lakk bevonatot, ezáltal a végtermék egy, esztétikus átlátszatlan színes üveg , amely. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Az üveg árak az Áfát tartalmazzák: Tel. Lakobel: ( festett nem átlátható- Fekete-Zöld-Piros-Kék -Barna). Minden festett üveg hátulját biztonsági fóliázzuk.


Gyakran edzett üvegből is kérik.

Megoldható 4-10mm vastagságban, beépítéssel is. Ha konnektor kivágás . EDZETT üveg , polírozott élcsiszolással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések