2017. április 7., péntek

Loctite 577 kötési idő

A ragasztó felvitele előtt tisztítsuk, zsírtalanítsuk a felületet Loctite. Valamennyi durva fémmenethez javasolt. Megfelel a gyors felvitelre alacsony hômérsékleten, például kültéri üzemkarban- tartáshoz. Digitálisan állítható, idő -vezérelt adagolást biztosít, “üres” és “ciklus vége” jel. Válassza ki a megfelelő terméket.


Rögzítési idő acélon: perc. Tokos kötések tömítése lágyforrasztás helyettesítésével. Száradási idô : 1perc. Teljes kötési idô : óra.


Tanulja meg, hogyan csökkentheti az állásidőt és a karbantartási költségeket. A Loctite Fast Epoxy egy kétkomponensű univerzális epoxiragasztó. Rugalmas tömítés és ragasztás. Alkatrészek rugalmas kötése. Szállítási idő : nap.


Gyors kötés : rögzítési idő : – 1mp. Biztosítja a kötést vibráció által okozott lazulással szemben. Loctite 5közepes szilárdságú menettömítő fém menetekhez. Kötési idő : óra °C-on,. Ha marad ott anyag, sokkal gyengébb lesz a kötés , ezért is szerepel a tévés.


Már csak azért is érdemes fél szemmel a Loctite -ra kacsingatni, mert egy csomó. Menettömítés (ahol csak az a cél, hogy ne folyjon): 577. Egykomponensű, ezüsttöltésű. Jól használható olyan alkalmazásokhoz , ahol az alkatrészek pozicionálása, összeszerelése hosszabb időt igényel. Pontos idő Budapest” adatai alapján állapítja meg.


Mechanikus rögzítések, mint pl. Tartozékok – adagoló tűk – tronkúpos alkalmazási CSÚCSOK (PPC), (= Grey) ID mm. LOCTITE 24 24 Közepes szilárdságú csavarrögzítő,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések