2017. július 26., szerda

Jófogás adok veszek facebook

Jófogás Adok - Veszek : Keres kínál has 8members. Itt bárki eladhat , vagy reklámozhat bármit. Adj hozzá minél több ismerőst, hogy nagyobb eséllyel. Korrekt adás-vételt, normális hozzászólásokat. Tisztellt Csoport társak meghívhattok tagokat barátokat, és ísmerösöket a csoportba.


ILLETVE A JÓ ÍZLÉS HATÁRAIN BELÜL MINDEN RÁTOK VAN HAGYVA ! HIRDESS , ADOK - VESZEK MAGYARORSZÁGI PIAC. VÁSÁROLJUK MAGYAROK MAGYAROKTÓL! ADD EL ÚJ ÉS HASZNÁLT . Work goes on, home office is working! So far, it worked perfectly national without meeting, now we are strengthening this line, we are moving on.


Köszöntök mindenkit a csoportban! Ez a csoport azért jött létre,hogy kereslet és kínàlat megtalálja egymást. JÓFOGÁS MÁGOCS ( adok - veszek ) has 9members. Hajdúbagoson bárkinek bármi van eladó, ajándékba adná, cserélné.


Kultúrált csoport létrehozása a cél ahol értelmes bejegyzések vannak. Ahol a használt dolgok új gazdát találnak! Hirdesd a weboldaladat, vagy ha van barmid elado. Hivjatok embereket legyunk minel. Szép napot mindenkinek!


Adminok tiltása Kizárást von maga után! Itt korlátok nélkül mindent hirdethetsz! Eladó hibátlan állapotú Alita - A harc angyala. Személyesen vagy postai úton.


Egyben megegyezés szerint. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Keresek : Zepter bioptron lámpát, zepter terméket, BEMER készüléket vásárolok.


Háztartási gépek, kellékek, bútorok az ország egész területén. Kérdés, hogy a Marketplace indulásával milyen sors vár a Vaterára és a Jófogásra ? Balatoni adok - veszek , Veszprém. Angliánan a facebook marketplace-en minden elkel, még akkor is ha azt . Találja meg Ön is a legjobb ajánlatot, vagy adja el gépjárművét!


A jófogás ezerszer jobb a fapados FB csoportnál. Míg egy adok - veszek csoportban több olyan ember is van, aki mondjuk nem az . Mindenhol vár egy jófogás ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések