2017. július 31., hétfő

Öntapadós javítófolt

Nagy teherbírású öntapadós javítófolt medencéhez, és egyéb felfújható termékekhez. Medencék és csónakok esetében vízalatt is használható öntapadós javítófolt. Intex vagy egyébb medencékhez ajánlott öntapados javítófolt. Csak száraz felületre ragasztható! Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Később már érheti a víz. Semmi baj, javítsd ki az öntapadós készlettel! Internetes webáruház, háztartási gépek, s. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . Tartalma: db 7cm x 7cm méretű.


Megsérült a matrac, vagy az úszógumi? Az erős felfújható strandjáték javító folt . Fólia ragasztó, felfújható strandcikkek kisebb hibáinak javításához. Keresési feltételek: Defektvédelem Öntapadós : igen.


Topeak FlyPaper öntapadós javítókészlet gumifolt. Slime Skabs 6xjavítófolt gumifolt. Strandcikk javítófolt használata: Tisztítsa meg a kezelendő felületet. Vágja a javítófolt anyagot méretre. Távolítsa el a papír védőrétegét.


Gyors, egyszerűen használható megoldás a lyukas belső megjavítására, bárhol, bármikor. A doboz tartalma: 6db öntapadós . Tervezett vízbefogadó- képesség: 1liter (gallon). Storm Tear-Aid javító folt szett.


Mcnett Gore-Tex Repair Kit öntapadós hibajavító foltkészlet. Coghlans Duct Tape öntapadó ragasztó csík. Gumibelső javító folt.


Medencék, medence technika kategóriában - most 2Ft-os áron elérhető. Hibás link jelzéseLink megosztásaÉrtékelés . Javítófolt segítségével . Spriccelő állatka kertitömlő-adapterrel. Gyermekmedence (kamrás). Van hozzá javító folt olyan anyagból mint a medence oldala, de azt mivel ragasszuk rá ? Mert amit mi kaptunk hozzá az nem öntapadós.


Ragasztó nélküli öntapadós tömlőfolt műanyag dobozban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések