2017. július 20., csütörtök

Tesa szalag

Sőt, a szövetbetétes szalag olykor végleges megoldásnak is megfelel, így mesteremberre nincs is szükség. Minden szövetbetétes szalag kitűnő minőségű. Egy olyan szalag megalkotása, amely a nagy igénybevétellel járó alkalmazások. Hasonlítsa össze az árakat! Aktuális Tesa festőszalag ajánlatok az ÁrGép-en.


Tesa szalag

TESA STANDARD MASZKOLÓSZALAG 19MMX50M és még 2termék közül. NTAPADÓS GIPSZKARTON SZALAG 48MMX20M, RAGASZTÓSZALAG. A tesa Powerbond tükörragasztó szalag kiemelkedő tapadóerővel rendelkezik, még nedves helyeken, például fürdőszobákban is. Képes megtartani akár x . Gyors kiszállítás - Nézze meg most!


TESA PERFECT SENSITIVE - szenzitív festőszalag sérülékeny felületekhez (25m ). TESA POWERBOND - tükörragasztó szalag (kétoldalas, 5m). A megbízható, prémium minőségű tesa csomagolószalag dobozok és egyéb tárolóeszköz lezárásához és rögzítéséhez kiválóan alkalmas - Biztonságos . Ez az egyedülálló ezüst szalag öntapadó bevonattal borított . Vegyi anyagok, szalagok és ragasztóanyagok Thumbnail . Ideális lépcsőkhöz, rámpákhoz, létrákhoz, hajótestekhez és más kritikus . Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon . Szalag típusa : hab, kétoldalas. Ragasztóréteg típus : akril. A szalag alkalmazása : . TESA kétoldalas ragasztó szalag 10mm széles. Görgetéssel nagyítható.


Európa piacvezető konvertere. Egyedi, stancolt 3M és Tesa ragasztószalagok, habok, filmek, fóliák autóipari, egészségügyi, elektronikai, és egyéb ipari célokra. Tesa maszkoló szalag , narancssárga.


Kétsoros egységáras . Az elavult Internet Explorer használatával komoly biztonsági kockázatoknak teheti ki magát. A Lyreco weboldal már nem támogatja az Internet Explorer. TESA Bandázs textil szigetelőszalagPrémium minőségű fekete textil anyagból.


Tesa szalag

Bandázs szigetelő szalagTextil alapú szigetelő és kötegelő szalag , melynek . Extreme Repair szalag , ön vulkanizáló, mm, L-m, - Szilikon, önkötő, tapadásmentes, rugalmas ragasztószalag azonnali hermetikus tömítéshez. Alapja 1szemes szőtt műselyem szövet hordozó és természetes gumi .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések