2017. október 31., kedd

Konyhai tároló polcok

Polcokból sosem elég a lakásba. Ha szükségünk van néhány új polcra, ne rohanjunk rögtön vásárolni. Nézzünk először szét a környezetünkben, hátha találunk . Article from sporolok.


Spice shelf made of old wood with plenty of space! Nálunk mindent nagyszerű árakon találsz, a polcoktól a fűszertartó polcokig.

Akasztóinkkal, sínjeinkkel. IKEA BEKVÄM Fűszertartó polc. Helyes kis fali fűszertartó fából. A felső részén két lyuk van, így két csavarral a falra tudod . Egyébként a felső fűszertartó polc rögzítéséhez kell. Fa fali fűszertartó polc szürke vintage egysoros 4-s a Környezetbarát tárolás kategóriában, 2. Ajtó készítés házilag , alap szerszámokkal.


A konyhapult fölé szükségünk volt egy fűszertartó polcra, de a konyhabútor feletti falrészt nem akartuk. A fűszertartó a konyha dísze is lehet – ha van elég hely.

Feltöltötte: Fílgúdék Rend a lelke mindennek, a konyhában különösen. Az Etsy-n találtuk a terméket. A polcra rögzíthető fűszertartót az Amazonason találtuk . Ha túl magasak a szekrényekben a polcok , felezd meg őket. Fűszertárolás másképp - mágnesekkel a fűszertartók hátoldalán már mehetnek is a hűtőre. Magaságyás házilag – A legfontosabb kérdés, mielőtt belevágnál.


Megőrülsz, amikor feltéped a hűtőd ajtaját és a legalsó polc tartalma – a felbontott tejjel,. Főzés közben bedarál a szitu, amikor a fűszeres polchoz nyúlva nem tudod. Nekem nagyon tetszik a hűtőmágneses fűszertartó.


A konyhában töltött évek során egyre több fűszert próbáltam ki, a megnyitott fűszerzacskók pedig. Elcsúsztatható konyha hátfal - fűszertartó polcok - Frame Design Lab . Eszter kért néhány ötletet házilag is elkészíthető, olcsó kivitelezésű. Ezek a kerek mágneses fűszertartók több helyen is kaphatóak. DIY Fali fűszertartó : Hogyan . Elhinné ha azt mondanám, hogy ez a praktikus kis polcos szekrényke teljes egészében karton papírból és reklámújságokból készült? Körülnéztem a sufniban: találtam két fából készült „ fűszertartó ” polcot.


Csak a nevében volt fűszertartó , mert együtt a kettőre sem tudtam volna . A polcokat akár vásároljuk, akár mi magunk készítjük el, praktikus kiegészítői a lakásnak. Sokoldalúak, hiszen egyrészt kiváló dekorációs .

Raktáron a gyártónál. Szekrény fűszertartó polcokkal VLB31.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések