2017. október 20., péntek

Madáretető állvány

Leszúrható madáretető és -itató 3. Kínálatunkban szerepelnek fából készült, kerámia és öntöttvas madáretetők és. Tölgy madáretető állvány , fekete tetővel FB429. Mar Összeszerelhető madáretető állvány , dobozban szállítjuk.


Előnyei: Praktikus, magas lábak: Nincs otthon madáretető kihelyezésére alkalmas . Ft irány a bolt kertesotthonbolt.

Madáritató és -etető állvány. Szállítási idő: 3-nap. Készlet: Érdeklődjön. Az adagoló az állványra van felszerelve, az állvány szintén fa. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.


Díszdobozban csomagolva. ZOLUX faggyú házikó cinke táp . Fenyőfából készült állvány kerti madáretetőkhöz. Szezonális termék, ezért készlet hiány előfordulhat!

Erről, illetve a helyette esetleg . Kínál Saválló tartó tároló polc madáretető állvány tető: Igazából nem tudom mi volt az alsó súly vasból van de levehető róla a tetelye méretek aképen. Vonalkód: Kiszerelés: Darab. Nézz szét nálunk és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb madárházat, madáretetőt , itatót, rovarszállót. A pint Boróka Otthonbolt Lakberendezési Webáruház fedezte fel.


Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Nekünk mosolyt csal az arcunkra a reggeli kelés után kikukkantani a madáretetőbe, ahol olyankor már nagy a nyüzsgés! Ideális kismadarak etetésére, mint a cinege vagy a házi veréb. Környezetbarát anyagból készült, modern, vidám . A madáretető minden évszakban használható. Az etetőrész jól védve van a hótól és az esőtől, de mégis könnyű megtölteni . MONTO állvány Ø mm és Ø mm átmérőjű rudakhoz.


Gyártó: Esschert Design . Termék Sweetie darabos madáretető szett napraforgómaggal - Esschert Design. Minőségi madáretető termékek ár–összehasonlítása – márkás madárodú termékek árai – nívós. Hívd meg tollas barátaidat az erkélyre vagy a kertbe és készíts nekik . Festéktartó állvány - mm (db-os).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések