2017. október 13., péntek

Kutyabox mérete

Szállítóketrec (box) méretének meghatározása. A ketrecnek akkorának kell lennie, hogy az állat képes legyen egyenesen állni vagy ülni anélkül, hogy . A Kutyabox -al biztonságosan közlekedhet, utazhat kutyájával földön, vízen,. Ezért a szállítóbox kiválasztásakor rendkívül fontos szempont a kutya mérete.


Kutya szállítóketrec kiválasztásánál feltétlenül vedd figyelembe kedvenced méretét és a szállítás módját. Alapszabály kutya szállítóketrec választásánál, hogy . Kutyaszállító box Kutyabox Kutyaketrec ÚJ M-es méret. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . Ezek a paraméterek adják meg a minimálisan szükséges méretet. Ennél persze lehet kicsivel nagyobbat venni, hogy még több szabad helye legyen, de a . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - kutya box.


A boxok egymáshoz viszonyított aránya igény szerint alakítható ki, hogy különböző méretű kedvenceinek a legjobb helyet biztosíthatja. Alkalmas Németjuhász, Vizsla. A legkülönbözőbb kialakítású szállítóeszközök közül válogathatsz nálunk, így biztosan találsz majd itt megfelelő méretű és kialakítású szállítóboxot kutyádnak. Kutya cica kennel szállítóbox kutyabox ketrec szállító box - apro.


Kutya, macska, kisállat szállító box több színben Olasz márkájú, igényes kivitelű, Professzionális kutya szállító. Jó helyen jár, ha praktikus és több méretű műanyag szállítóboxot keres. Válogasson kedvence igényi szerint! Ft – Budaörs (Pest megye).


Ferplast-Atlas-60-Classic-Professional- kutyabox -73. A teszthez élethű, kutya és macska méretű és súlyú plüssöket használtak. Egyetlen élő állat sem vett részt a kísérletben. Tető méret : 4 x . Mekkora szállítóketrec kell egy németjuhász méretű kutyának?


Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Erős, masszív felépítmény, alkalmas közepes testű kutyák csomagtérben való szállítására, vagy kisebb . Ezért egy kutyabox az autóba elengedhetetlen. A kutyabox hosszú éveken át hű szolgálatot tesz majd Önnek. A termék leírása: Kutyabox 102X69Xcm. Az akció csak a raktárkészlet erejéig tart!


Méretek (kb. Cm-ben):. S méret (ST-148) kutya, macska szállítóbox. Ajánlott kg alatti kutyákhoz, macskákhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések