2018. november 23., péntek

Drótfonat

Drótfonat és drótkerítés árak és árlista. DRÓTFONAT - A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. Klasszikus drótkerítés, melyek a drótháló kerítés fajtához tartoznak.


Drótkerítés kerítésdrót drótfonat - horganyzott és műanyag bevonatú kerítésdrótok, különböző méretű (8-mm) huzalvastagsággal. Magasság (mm), Huzalátmérő, Ár.

Feszítő drót horganyzott műanyaggal . A horganyzott drótfonat ideális állatok, illetve földterület elkerítéséhez. Horganyzott kivitelben. Hagyományos drótkerítés, kerítésfonat, drótfonat. A drótkerítés adottságaiból kifolyólag, sokoldalú felhasználást tesz lehetővé ipari, mezőgazdasági, lakossági.


Fő profilunk a drótfonat gyártás. Kerítés, kapu, korlát. Csibefonat, drótfonat gyártás.

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Drótvastagság - mm,. Továbbá gyártunk különböző méretű, huzalvastagságú horganyzott és műanyagos drótfonatokat, vadvédelmi . A Kft alaptevékenysége a horganyzott és PVC bevonatú drótfonat gyártás és. Many translated example sentences containing drótfonat – English-Hungarian dictionary and search engine for English translations.


A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval. Kérlek kapcsold ki oldalunkon a. Tisztelt Látogató, Kedves Érdeklődő! Sajnos ez a honlap már kissé elavult, nehéz frissíteni.


Ezért, valamint az Ön kényelméért készítettünk egy jobban . Mennyi a drótfonat ára használtan? Többféle olcsó, használt drótfonat eladó. Az árak m-es tekercsekben értendőek. A hagyományos drótfonatok különböző magassággal és különböző vastagságú horganyzott huzalból készítjük. A nem járatos (eltérő méretű) típusoknál előrendelés szükséges előleggel.


Műanyag drótfonat , sötétzöld pvc bevonattal. Jelmagyarázat: PL: 2. Huzal Átmérő 22x22= Kocka (lyuk) belső .

Huzalok : fekete: mm, mm, 1mm,. A táblázatban látható súlyok elméleti súlyok a gyakorlatban eltérhetnek, ezért csak tájékoztató jellegűek. Készleten nem lévő anyagok többségét 3-5 . P-tech vadháló saját Szabadalmi termékünk!


Lényege az egyedi csúszás mentes stabil kötés, garancia a minőségre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések