2018. november 20., kedd

Autógumi festék

Volt még egy pár autógumi , ami felhasználásra várt. Kenhető - Fújható - Ecsettel felhordható. Termékleírás: A RUBBERcomp . Feltöltötte: Car Color Kft. Mivel sűrű a festék , 20-as ecsettel egész apró részleteket is le tudunk fedni.


Gumi marker, gumifilc, optikai tuning filc.

Autógumi esetében a technika teljesen ugyanilyen. Egyszerre ne hordjunk fel túl sok festéket a feliratra, hagyjunk néhány másodperces száradási időt. A gumi festék kiválóan tűri az időjárási viszonyokat, nem repedezik, vízálló, jó ütésálló képességű. Farbex “Rubber Paint” univerzális elasztikus festék.


Festés : Mindenkinek az az első kérdése, hogy mivel fessük le. Egyszerű zománcfesték vagy spray tökéletesen megfelel. FOLYÉKONY GUMI SPRAY FESTÉK.


A fene se gondolná, . Olajos vagy sellakalapú festéket használjunk a gumi festéséhez, vagy kültérre is alkalmazható akrilfestéket vigyünk fel.

Tekintse meg DUNAPLASZT PVC, Műanyag ablak, padló és gumi festék termékünket festékboltunkban. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel . Vízzel hígítható akril és poliuretán vizes diszperziót, színezô és kopás -állóságot növelô pigmenteket tartalmazó festék. Folyékony gumi festék - Felni Ezüst (1L) - Autófesték webshop. Alkalmazás: Új és használt . Kifejezetten gumikra optimalizált filc, mellyel könnyen kiemelhető a márkajelzés, illetve egyéni dekoráció vihető fel a gumikerékre. Divatos az autógumi festés.


A biztonságos közlekedés mindig előre való, de gyakran megeshet, hogy ennél jóval többre vágyunk. Láttam az oldalon egy képet: autógumik vannak lefestve színesre és virágok vannak beleültetve. A kérdésem az lenne, milyen festéket kell . Minden gumi felületen megtapad és tartós.


Ha egyedi megjelenést akarsz ITT a legjobb megoldás. Kétkomponensű önthető szilikon festék- OLCSÓ SZILIKON. RTV-szilikon anyagokhoz kifejlesztett festékek melyekkel az önthető.


Fogalmad sincs, mit kezdj a garázsban tornyosuló autógumi hegyekkel? Az ár 1db-ra vonatkozik. A régi festéket érdesítsük fel, hogy jobban tapadjon a festék.


Mivel a lapok be vannak szorítva a gumi és a felni közé, a spray-ből, vagy . RUBBERcomp Camo(terep) bézs matt 4ml gumibevonat festék spray MASTON.

Gumi : rugalmas, karcálló bevonatot képez. Papír és karton: időjárásálló, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések