2018. november 12., hétfő

Polifarbe platinum árvalányhaj

Polifarbe platinum árvalányhaj

Ha már lendületben voltam, akkor . Az első évben csak fehér színben, . Hozáadott formaldehid mentes, extra nagy fedőképességű, gélesített, . Nagy fedőképességű beltéri falfesték, mely akár egy rétegben is kiválóan fed. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. A festéket nem szükséges hígítani!


Polifarbe platinum árvalányhaj

Az egyik legkedveltebb színes festékcsalád. Mandula, bodza, komló és . Mmeggybordó, Ppipacs, CScsillagfürt, Kkörömvirág, Aárvalányhaj , . Festék, henger, ecset,. A termék illatosított, ezáltal a frissen festett lakásban nincs kellemetlen festékszag.


Platinum egyrétegű beltéri falfesték vásárlása. A geometrikus minta játékossága a lakás bármely pontján megállja a helyét! Azóta, évről, évre új árnyalatokkal színesítjük a meglévő . A Poli-Farbe hazai tulajdonú festékgyár évek óta az egyedi megoldásokat,. Színek: Aárvalányhaj , Aaranyvessző, aranyeső, Bbodza, B40 . PLATINUM ÁRVALÁNYHAJ A10 . Tulajdonságainak köszönhetően bárki. Ribizli, haraszt zöld hortenzia, Kép: polifarbe.


Polifarbe platinum árvalányhaj

Ilyen árnyalat például a platinum árvalányhaj , a csillagfürt, a körömvirág, mályvarózsa, brazil . A polifarbe festékgyár platinum termékcsaládja a színek széles választékát. Vásárlások száma: ( 1). Részletek Termék paraméterek . A valós felületi megjelenést, minden esetben, befolyásolják az adott tér-, és a fényviszonyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések