2019. március 29., péntek

Ingyen elvihető bútorok németországban

Selyempincsi, Máltai selyemkutya apróhirdetések - Eladó és ingyen elvihető. Az outlet bútor kategróriában utolsó darabos fiókos komód. A termék utolsó darab.


Rég nem használt, elfekvő, feleslegessé vált, retro autót. Jászberènyből cserèp ingyen elvihető a hèten kb 1m2.

Több èvfolyam National Geographic ès History magazinok ingyen elvihetők ! Gardrób, ágy, 2éjjeliszekrény, íróasztal, komód tükörrel, tv állvány. Ingyenesen elvihető bútorok, ingyen kerti bútor, ingyen konyhabútor, ingyen. Komód és Tonett Székek Eladó Budapesten darab Használt Tonett szék és 1 . Ingyen elvihető könyvekért Bpesten és a főváros közelében házhoz megyek.


Dísztárgyakat, kisebb lakberendezési, háztartási dolgokat-eszközöket, stb. Két elem szekrèny ingyen elvihető fotó.

A képen látható bútorok ingyen elvihetők. Szállitásban nem tudok segiteni. Holnapi napon elviheto ez a 140x2agy , keretestol matracostol. Eladó 2db régi komód ,nagyon szép állapotban, csak egyben eladó a kettő! Az ár 2db-ra vonatkozik!


Méretei: széles mély magas. KÉSZLETRŐL AZONNAL ELVIHETŐ. Tatabányán az Intersparnál. Vigyázni kell vele, mert nagyon nehéz. Fehér-bükk színű komód ingyen elvihető.


Kicsit megázott, ami a tetején látszik. Bútorok ingyenes házhozszállítással. Mindeközben Az egyetlen ingyen elvihető dolog a magyar Craiglisten nem egy dohányzóasztal, vagy egy komód , esetleg egy Riga-berúgó. Szekrény, komód , polc.


BÚTOROK INGYEN MAGÁNSZEMÉLYEKNEK AKASZTÓS SZEKRÉNY.

Zsókavár utcából ingyen elvihető. Közepes állapotú, használt franciaágy ingyen elvihető. Koloniál szekrények, komód , asztal.


Ingyen, ingyen elvihető , ingyen cuccokHasznált - wyw.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések