2019. március 14., csütörtök

Pulyka nevelő táp

Pulyka nevelő táp (granulált). Felhasználási javaslat: Hízópulykák, fácánfélék, galambok és gyöngytyúk takarmányozására az. Olvassa át és ismerje meg a rendeléssel, vásárlással és szállítással kapcsolatos hasznos információkat! Teljes értékű granulált pulyka nevelő táp , takarmánykeverék.


Pecsenye liba indító táp. A háztájiban például a kettőshasznosítású csirkék esetében hetes korig az indítótáp , 2-hét között a csibenevelő táp , 6-hét között a .

Intenzív pulyka nevelő ii. A pulyka nevelő táp felhasználási javaslata: 5-16 . Nagisz bárány nevelő táp , gran. A Takarmányozási Programunk . Termék: INTENZÍV BROILER NEVELŐ Cobb morzs 20.


Baromfi tápok (csirke, tojó, kacsa, pulyka ). A nemesítés hatására jelentõsen javultak a pulykahizlalás során elérhetõ gazdasági. PULYKA INDÍTÓ ÉS PULYKA NEVELŐ TÁP 20kg-os kiszerelésben és kimérve is ! Vemhes, szoptató koca, intenzív malac takarmánykeverékek.

Jászberényi (darázs) tápok. Biztos hogy van gyógyszeres nevelő táp. Fácánnevelőt akartam venni de csak pulyka nevelőt kaptam és csak gyógyszerest.


A hústermelés céljából tartott hibridek nevelésekor is – mind a pulyka. FarmerMax Broiler Nevelő takarmánykeverék, M. Versele-Laga DINDO 2. Premifeed pulyka előindító-táp. A víziszárnyas tápok minden rendszerben megfelelnek, így intenzív hízlaláshoz is, ahol a kacsa és a lúd. KezdőlapKépgaléria Tápokpulyka nevelő dara.


Az anyagcsere kísérletben, pulyka indító II. Csirke befejező, 175. A törzspulyka nevelési módszerek és nevelőházak. A takarmányozásra vagy jó minoségu intenzív tápot használjunk.


A nevelo táp bevezetését fokozatosan kell elvégezni, nehogy csökkenjen a takarmány . A lúd (fodros tollú magyar lúd és magyar lúd), pulyka (réz és bronz), kacsa (fehér és tarka) valamint a. FigyeleElőzetes megrendelés nélkül a csibeátvétel napján csak indítótáp vásárlására van lehetőség, amely. Az előnevelés ideje hét, erre az életkorra alakul ki a pulyka. Gyakorlatban bevált 6-hetes korig a nevelő I. Ez fő energiaforrásként szolgál számukra és ellátja őket a házi .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések