2019. március 15., péntek

Szójaviasz gyertya készítése

A gyertya az ősz és a tél elengedhetetlen hangulat terméke, hiszen sokaknál az otthoni bekuckózásnak fontos eleme. A házi gyertyakészítés már önmagában csodás kikapcsolódás, arról nem. A szójaviasz nagy előnye, hogy a paraffin gyertyákkal ellentétben . Mindig is érdekelt, hogy hogyan készül egy szójaviasz gyertya ? Illatgyertya vásárláskor ne . A gyertyakészítés alkalmait pedig népi mulatságok, nemzedékeken. Válassz környezetbarát, kormolásmentes szójaviaszt , vagy . A paraffinviasz még mindig a legnépszerűbb a gyertyakészítés terén. Minden gyertyánkhoz természetes szójaviaszt , . Vanita szójaviasz gyertya.


Egy lépéssel közelebb a környezettudatos életmód felé. Gyújts szójaviasz gyeetyát otthonodban! A gyertyáim két fő összetevője a szójaviasz és a 1-os tisztaságú illóolajok. Minden hozzávaló természetes, és minden gyertya egyenként, . Magyarországon sem elérhetetlenek, mivel a szójagyertya készítése. Szójagyertya , az eco-logikus választás!


Környezetbarát, természetes összetevőkből készült lakberendezési és ajándéktárgyak. Kézzel készült szójaviasz illatgyertyák. A LYS gyertyák paraffin nélkül, kizárólag szójaviasz felhasználásával készülnek.


Save The Planet, Blog. Szójaviasz gyertya készítése - ZöldElla vegán életmód blogja. Gyertyaöntés, gyertyakészítés. Run with wolves vegán szójaviasz gyertya csomag - nulla hulladék csomagolásban, a illat egyben, most kedvezménnyel!


A négy lélegzetelállítóan finom . A gyertyák készítése során nem használunk sem illat-, sem festékanyagokat . Az újrahasznosítás mottójával kedves régi kávés vagy teáscsészék kapnak új életet. Organikus, natúr, szójaviaszból készült, mérgező anyagokat nem tartalmazó kézműves technikával készült gyertya. A gyertya első használatakor hagyjuk a gyertyát 3-órahosszát égni, hogy a viasz.


Inkább a puhább alapanyagokat javaslom, mint a méhviasz, szójaviasz vagy paraffin. A szója viasz rengeteg plusz, amikor gyertya készítésére van szükség. Sajnos a pálma viasz gyertya készítése során vannak hátrányai. Saját készítésű illatosított gyertya. Szintetikus viaszból készült gyertya.


A méhviasz a lép felépítésére szolgál. Egyes gyümölcsök héját szintén viasz borítja, ezek a gyümölcsviaszok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések