2019. március 12., kedd

Gyorsan száradó festék fára

Magasfényű, vízzel hígítható zománcfesték fa - és fémfelületekre. A titok: egy gyorsan száradó , időjárásálló, kifejezetten fához készült festék , amely nem hasa pattogzik és hólyagosodik. A megfelelő tervezés és előkészítés . Fa , farost, préselt lemez, karton és alapozott fém felületek bel- és kültéri. Az Universal Aqua gyorsan száradó , vízbázisú festék , amely alkalmas fára , fémre , alumínium, réz, csempe, és PVC alapokra belső és külső felületeken. Könnyen kezelhető, gyorsan száradó , kiváló fedőképességű cseppmentes festék.


Gyorsan száradó festék fára

A védeni kívánt felület lehet: acél, kovácsoltvas, alumínium, horganyzott acél, . Nem mérettartó fa szerkezetekre, széldeszkákra, falborításokra, kerítésekre, . Gyorsan száradó selyemmatt fényű fedőfesték , mely dekoratív bevonatot képez. Falfesték kategóriában már elfogadottak, de a fára -fémre való. A külső időjárási viszonyok hatására (napsütés, eső, hó) a fa tulajdonságai.


A vízbázisú festék tökéletes döntés akkor, ha nem szeretne túlságosan sokat bajlódni a festés folyamatával. Alkalmazás: A COROR Rapid Zománc egy gyorsan száradó , POLIURETÁN kötésű, korróziógátló alapozó és fedőfesték egyben. Vízzel hígítható (1-os akrilfesték ). Kül- és beltéri (időjárásálló).


HOL KAPHATÓ EZ A DÜFA TERMÉK? Időjárásálló (kül- és beltéri). Számtalan területen használható ( fa , fém felületek).


Színes változatai fűtőtestek festésére is . Fedőfestékek fémre, fára , műanyagra. Fa felület festés festék sprayvel. Fa festésére több lehetőségünk van, attól függően, hogy milyen célból festünk és. Vizes alapú festék : A gyorsan száradó és az erős oldószerszagtól mentes vizes. OBI az 1-ben zománcfesték és alapozó univerzálisan alkalmazható fa és fém felületeken, ásványi.


Durol kerítés festék , Beltéri ablakfesték, gyerekjátékfesték, . Nagy fedőképességű, gyorsan száradó , vizesbázisú zománcfesték , mely időjárásálló, rugalmas. Selyemfényű - PVC, fa -, és fémfelületekhez ajánlott. Elit minőségű termék. Speciális fényes, ezüstözött felület hatást nyújtó zománc festék ,. Kopásálló, gyorsan száradó zománcfesték. Ezüst hatás eléréséhez szükséges dekorációs gyorsan száradó zománc festék , mely 100°C- ig hőálló.


Alapozás: Fa esetén: Glettelés, csiszolás, majd alapozás VERONITE. Ha a legelső réteget oldószeres festékkel kentük le, akkor már csak vizes bázisú. A fa egy természetes anyag, ami azt jelenti képes természetesen le is bomlani.


Gyorsan száradó festék fára

Lélegző, páraáteresztő felületet adnak, ami különösen fa és más természetes felületek. Oldószermentes, gyorsan száradó , kiadós tartósan fényes, ragyogó . A megnövelt festékpigmenseknek köszönhetően a Platinum festékszóró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések