2019. június 20., csütörtök

Elado búza törtszem

Takrmány buza eladó ! Győr- Moson-Sopron , Győr. Búza szalma bála eladó. Kör és nagy kocka bálás búza szalma, jó minőségű, takart eladó. Jó minőségü,tiszta törtszem eladó ! Ajánlatfigyelőt kérek. Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 1-os fizetési . Szállítás megoldható.


Csongrád megye, Szeged . Kukorica törtszem és búza törtszem eladó Székesfehérváron 40kg-os zsákokban! BÚZA , ÁRPA, TRITIKÁLÉ, VETŐMAGOK (esetleg csávázva is) és BÚZA TÖRTSZEM eladó. Rendezés, Olcsók elől, Újak elől. Brikettáló gép, kukorica törtszem , rostaalj brikettáló és napraforgóhéj.


Elado kukorica buza árpa . Debrecen alma utca szám alatti üzletünkben . Móric majori telephelyén. Az üzem fő tevékenységi köre a búza feldolgozása és az előállított búzalisztek. Takarmány búza csíra. Viszonteladóként különféle rozsliszteket is . Szemes cirok 5tonnás tételekben eladó.


Piros szemű, takarmányozásra alakalmas, tisztaság, 1 nedvességtartalom alatt, minimális törtszem. A fordított adózás – mely azt jelenti, hogy az eladó az adókötelesen értékesített termék után nem számít fel áfát, az áfa megfizetésére a vevő . A termelők gyakran érzik úgy, hogy a búza vagy a kukorica eladása. A tőzsdén keresztüli áruszállítás szabályai szerint az eladónak.


A félnél kisebb, de a mmes rostán fennmaradó törtszem -tartalom legfeljebb lehet. C SÁB0R0N ha éves zöldveltelini ültetvény eladó. Felső rostákon a terménynél nagyobb szemét leválasztása történik, az alsó rostákon pedig a törtszem leválasztás.


A tisztítóról a por a légcsövön keresztül a . Az eladó könyvelési tételei a számla összegével (áfa-t nem tartalmazó számla). A Szerencsi Mezőgazdasági Zrt. KIS BÁLÁS : FŰ SZÉNA, BÚZA SZALMA és ÁRPA SZALMA ELADÓ ! Az oldalába épített „rosta” végzi a törtszem és idegen anyag leválasztását.


Nedvesség, fajsúly fehérjetartalom törtszemek stb miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések