2019. június 25., kedd

Hajgöndörítés hullámcsattal

Takács Nóra egy hasznos praktikát mutat a hajgöndörítésre, amihez ezúttal semmilyen speciális eszközre nincs szükség, csupán néhány . Hajgöndörítés hajpánttal. Ha nem frissen mostál hajat, akkor szórófejes üveggel spriccelj kevés vizet a hajszálaidra, és picit fújd át az egészet hajszárítóval, . Az otthoni hajgöndörítés fortélyai következnek! Manapság már annyi módszer és technika áll a rendelkezésedre, hogy a bőség zavarában aligha győzöd kiválasztani az igazán testhezálló . A következőkben a hajgöndörítés.


A kreatív hajgöndörítés csúcsa az üdítő dobozos verzió. Sziasztok, Toppler Dorina vagyok, a Marbelouss Fashion blog írója. Mostanság kezdtem el videókat is. A hajgöndörítés nem csak hajsütővassal lehetséges, itt egy j módszer,.


A kővetkező hajgöndörítés tipphez nem lesz szükséged hőre és csak pár perc az. Nedvesítsd be a hajadat, majd csinálj. A tincseket hullámcsattal rögzítsd hozzá. Hagyd így, amíg meg nem szárad. A hatás pedig nem marad el!


Göndörítés hő nélkül, egyszerűen! Ezután rögzítsd hullámcsattal. Harmadik lépés: Ha felcsavartad a teljes haja aludj benne . Egyszerű hajgöndörítő tippek sütővas nélkül.


Egy romantikus vacsi a. Végy egy tincset, tekerd körbe, és rögzítsd hullámcsattal. Ha te is szereted a göndör fürtöket, ebben is a segítségedre lehetnek a hullámcsatok. Csavard be a felső részt, s tekerd a csomó köré, s tűzd jól össze. Ismételd meg a mozdulatot a . Ezt ismételjük meg, majd a kontyot rögzítsük hullámcsattal. Tolvai Reni imádja, ha.


Kösd össze a hajad a . Válaszd két részre a haja csavard meg a két részt, majd a fejed tetején rögzítsd őket hullámcsattal. Persze ezt az ügyes kis praktikát akkor . Tekerges csavargasd! Szekcióként ragadj meg egy-egy tincset (ne mindegyiket!), tekerd fel őket az ujjad köré, és rögzítsd hullámcsattal. Ha zavarnak az arcodba hulló tincsek, akkor tűzd félre őket hullámcsattal.


Válaszd szét a hajad vékonyabb tincsekre, tekerd fel és rögzítsd őket hullámcsattal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések