2019. június 25., kedd

Roletta

Roletta

Ismerje meg a stílusos Atenád rolettákat! Válasszon kedvére a különféle roletta típusaink közül, mint pl. Minőségi roletta Budapesten! Kedvező roletta árak. Kérdés esetén, hívjon minket bizalommal!


Roletta

Funkciója szerint lehet fényzáró, mely teljes sötétséget biztosít, vagy fényáteresztő, mely engedi a fény részleges beszűrődését. Vászon roletta , vászon roletta kedvező feltételekkel. Bemutatótermünkben megtekinthetők kiállított roletta mintáink. Roletta akár év garanciával. Napjainkban a beltéri textil árnyékolók közül a roló, vagy másik nevén roletta az egyik legkeresettebb termék, mivel mind a mediterrán, mind a minimál stílusú . A hagyomány textil roletták mindig népszerűek belső árnyékolók voltak, ma még nagyobb szerepet kapnak, köszönhetően az egyre változatosabb megjelenési . Felhívjuk figyelmét, hogy a távvezérlésű roletták most lényegesen olcsóbban kaphatók!


Mérettől függően a RML elektromos változat max. Kiváló minőségű roletták kedvező áron, egyedi méretben és színben, motoros változatban is. Rolletta, tokozott rolettáktól a sávrolettákig.


Roletta

Kicsi a helyigénye és . A roletták manapság újra reneszánszukat élik. Felhasználása széleskörű: kül- és. Rolók, roletták , vászonrolók típusai képekkel - tokozat nélküli és tokozott roletták ,. Mini gyöngyláncos roló toktakaróval, zsinórós oldalmegvezetéssel . Ferde és függőleges síkú területek, ablakok árnyékolására egyaránt megfelelő, tokozott és tokozatlan kivitelben készülő roletta termékek forgalmazása.


A régi időkben a roletta , mint árnyékoló, nagyon elterjedt volt, aztán egy időben felváltották a modernebb árnyékoló rendszerek. Ma viszont ismét virágkorukat . Akár háromszögablakra is. Sáv roletta , dísz roletta , polka . A népszerű textil árnyékolók. ROLETTA TÍPUSOK FÜGGŐLEGES SÍKÚ ÉS BUKÓ-NYÍLÓ NYÍLÁSZÁRÓKRA.


Ha egy praktikus és megbízható sötétítőre van szüksége, hogy a vetítés ne okozzon problémát akkor a roletta a tökéletes választás. A legismertebb belső árnyékoló a roletta. Régi, de teljesen megújult belső árnyékolási megoldás a vászon roletta. Impregnált vászonból készül, karbantartást . A roló harmonikaszerűen lapolva, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések