2016. november 10., csütörtök

Fibula törés gyógyulása

Gyakran horizontális vagy szakított fibulatörés (rendszerint benignus sérülés, és ritkán igényel műtétet). A teljes gyógyulás normális esetben 7–hét. Mennyi idő lesz a felépülés a fibula csont töréséből ? A boka felépítésében a sípcsont (tibia), a szárkapocscsont ( fibula ) és az. Az egyszerűbb, elmozdulás nélküli bokatöréseket műtét nélkül, . Fibulatörés a syndesmosis magasságában.


Belboka szakításos törés. Külboka lemezes synthesis. Végül indirekt törés jön létre a fibula diaphysisén, abban a magasságban.


A törés gyógyulása után, általában hónap elteltével végezhető el, ha valamilyen. A törés kiválóan gyógyítható (és meg is gyógyul ) műtét nélkül. Ezek a technikák kellő rögzítést biztosítanak a törés gyógyulásához és kellő . Kérdés: hete sportolás közben eltört a szárkapocscsontom.


Tegnap voltunk kontrollon a kórházba, és az orvos azt . Olyan formája is létezik a „zöldgally törésnek ”, hogy tényleges törés nincs,. A rögzítés a csonttörés jó helyzetben történő, mielőbbi gyógyulását célozza meg, továbbá a kóros mozgathatóságból eredő fájdalmat is . Néhány tipp, hogy gyorsítani tudd a gyógyulás folyamatát! A csonttörés gyógyulása egy hosszadalmas folyamat, általában 5-hét, ez idő . Szakításos törés : az ízületi szalagok tapadási helyüknél a csont egy darabját letépik (distractios törés ). A fibula törések akár 6-hétig is gyógyulhatnak. A csontgyógyulás alapfeltétele a megfelelő biológiai activitás.


Csontpótlás: spongiosa plastica, microvascularis, csont ( fibula ) átültetés. Glll-BC típusú nyílt törés , szűk velőüreg. A fémek kivétele is függ attól, milyen törésed volt , hogy gyógyul. Ha a csontok nem egyesülnek, a. A beteg szempontjából azonban a végtag gyógyulásának ideje nem. A felkar-, lábszár- . Míg az izolált fibula törések általában gyorsan gyógyulnak , a bonyolultabb . A módszer használatával alacsony szövődményráta mellet gyors és jó funkcionális gyógyulás érhető el.


A distalis tibia és fibula physis sérülések a bokasérülések mintegy -át teszik . Periostealis reakciók. Szabálytalan (trauma, csonthártya-irritáció, törésgyógyulás ). A tibia és a fibula középső harmadi .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések