2016. november 30., szerda

Stihl láncfűrész ms 170

Stihl láncfűrész ms 170

Kiváló tűzifa vágásához és fával történő . Kis méretű motorfűrész , 2-MIX motorral. Ideálisan használható tűzifa daraboláshoz és fa . MS1benzines láncfűrész jellemzői. Széles választékunkból biztosan megtalálo amit keresel! Vedd meg kedvező áron, 1 pénzvisszafizetési . A 170-esekről általában.


Stihl láncfűrész ms 170

Péter Láncfűrész Kft. Stihl MS 1szerelés - Duration: 16:59. Kicsit megnézzük magunknak közelebbről,hogy is néz ki egy ilyen. Tekintsd meg a termék információit.


STIHL láncfűrész az asztalon. Megfelelő kiegészítők. Azt hallottam, hogy a stihl ms1láncfűrész nem a legjobb, ti mit gondoltok rola? A megadott gyári cikkszám csak a. Rendkívül alacsony rezgésszint. Gyártó: Utángyártott.


Alkatrészkategória: Motorikus alkatrészek,Üzemanyag ellátás. Gépkereskedő: Schwarzmayr Landtechnik GmbH. Típus: Picco Micro Alacsony visszaütési és rezgési szintű,magas minőségű . Kapcsolódó ajánlatok. Könnyű, könnyen kezelhető, ugyanakkor erős hobby- fűrész. A fűrész valószínűleg gyűrű töréses, így dugattyú és gyűrű csere szükséges.


Technikai adatok Vágáshossz 35. A címben szereplő kérdés szerintem . Olcsó MS3Láncfűrészek árak, akciók. Kézrálló, nagyteljesítményű, profi fűrész a fákon vagy a fákban történő munkavégzésre.


Stihl láncfűrész ms 170

I have a 6and a nice little 170.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések