2016. november 9., szerda

Łysoń habkaptár

Varroa atka elleni gyógyszeres védekezés, a higiénikus aljdeszka. A támogatás mértéke az elszámolható költség (beszerzési ár ) . Egy higiénikus alj támogatásának mértéke a beszerzési ár -a, de legfeljebb. A kérelmező a támogatott eszközt köteles a . Virágporgyüjtö -35ron. Hirdetés jellegeKínál. Közös valamennyi rakodókaptárban a különálló aljdeszka , a menekülőtér és a tető.


Boczonádi Szabó Imre db 42x36cm-es kerettel felszerelt fekvőkaptárát. Sokat segíthet ilyenkor a higiénikus alj. APITEC higiénikus alj – Ára : 5. A modernebb nyitott aljú kaptáraknál ( higiénikus aljdeszka ) a takarás más elven működik.


Nyitott aljon telelnek a méhek egészen január végéig, a fészek . A kaptár részei: higiénikus aljdeszka , db ½ NB fiók, menekülőtér, rostaszövet,…. NB keret, és alul higiénikus aljdeszka található. Hátrány a termék magas ára ! A kaptárak padlózata higiénikus padlóval voltak ellátva.


Mennyi a rakodó kaptár ára használtan? Kaptáraink higiénikus aljdeszkával is választhatók . Kínálatunkból: NB-Akciós ár : 10. Tamási Rakodó kaptár: 1db sima alj deszka vagy higiénikus. Nb fekvő kaptárak, rajládák, rakodó kaptárak . Olcsó eladó új és használt kaptár higiénikus alj.


Nincs ár Kaptárak a legjobb áron ! Bádogtálcás higiénikus fenék rakodókaptárhoz, virágporleszedő alumínium. Termékeinkkel kapcsolatos árak , és egyéb információkért kérem keressen . Eladó Nagyboczonádi rakodó kaptáram. A méhcsaládok egészségügyi állapotának, kondíciójának, életének kaptárbontás nélküli . Gyártó: Méh Lak Kaptárgyártás. Higiénikus alj komplett.


Az ellenőrzéseket higénikus aljdeszka segítségével tudom elvégezni. A kezelés eredményességét a higénikus aljdeszkán tudom ellenőrizni, . Simontornya április 09.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések