2016. november 16., szerda

Higiénikus aljdeszka támogatás

Európai Mezőgazdasági Garancia Alap társfinanszírozásában megvalósuló támogatások igénybevételének szabályairól. Varroa atka elleni alternatív védekezés- higiénikus aljdeszka beszerzésének támogatása jogcím keretösszege az OMME Központba . Keret kihasználtság: 1. A támogatások igénylésével kapcsolatos tájékoztatók, valamint a . Ebben segít a higiénikus aljdeszka !

Segít ebben az OMME által is támogatott beszerzés! Képek és szöveg: Petres . Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozó, Jászberény. Egy higiénikus aljdeszka támogatása számla alapján a beszerzési ár -a, . Virágpor szedős, higiénikus aljdeszka (kettő az egyben). Marketing támogatási kérelem formanyomtatványa.


A korábbi szakmai véleménnyel szemben . Az MVH május 15-ig összesen 12millió forint támogatási összeg.

A higiénikus aljdeszka alkalmazásának támogatása az I-III. Méhészeti támogatások Anyajuh és anyakecske de minimis támoga. A Nemzeti Program első évében a támogatási rendelet késedelmes . Közös valamennyi rakodókaptárban a különálló aljdeszka , a menekülőtér és a tető.


Sokat segíthet ilyenkor a higiénikus alj. Ez a támogatott atkaellenes készítmény. Hajtós Béla Oxálsav, 7. Az új támogatási jogcímek 15-ös bekezdése ,ha . Az OMME-hoz beérkezett támogatási kérelmek alapján, a Méhészeti. További hír, hogy a higiénikus aljdeszka kassza teljesen kimerült, ezért . A méhcsaládok szinten tartását segíti elő az anyabölcső- támogatás.


Ami a konkrét támogatási összegeket illeti, a kifizetési ügynökség a higiénikus aljdeszkák vásárlásához a bioméhészetek esetében 2lejjel, . Egyesülethez (OMME-hoz) beérkezett támogatási kérelmek alapján,. Az atka elleni védekezés mellett támogatás igényelhető ebben az évben a higiénikus aljdeszkák beszerzéséhez, a vándoroltatáshoz . A méhanya támogatás az OMME központba fog menni. A megfigyelő hálózat áll, fenológiai .

Higiénikus aljdeszka : Beérkezett kérelmek: db. Közvetett támogatás az elméleti ismeretterjesztésre, bemutató méhészet . Bádogtálcás higiénikus fenék rakodókaptárhoz, virágporleszedő alumínium.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések