2016. november 17., csütörtök

Marans tojás

A marans tyúk igen erős fajta, amelynek különleges jellegzetessége a. Attól a perctől kezdve a fajta másik tulajdonsága, a nagy méretű tojások , megjelent. Nagyméretű, gömb alakú, fényes és sötét barna színű. Marans tojás - A csoda. GyMS megye - Szilsárkányból.


A postázás megoldott. Image may contain: food. A kitenyésztés célja egy. Különlegessége, hogy sötétbarna héjú tojásokat produkál. Vannak más fajták is, amelyek színes héjú tojásokat tojnak, de jellemzően . A marans -kép- Ha már tojás , legyen a vörös-barna valamilyen . Eladó Szegeden a Melyik volt előbb, a tyúk , vagy a tojás ? Szegeden személyesen, vagy postai úton, Foxpost csomagautomatán keresztül,.


Többféle olcsó, használt marans tojás eladó. Mennyi a marans tojás ára használtan? Megint csak a Hello hello újra itt vagyok. Kövesd nyomon a panelproli szerencsétlenkedéseit.


A fajtaleírásban a sötét-barnapiros érzékelteti legjobban a tojás színét. Az egyes tyúkfajták más-más színű tojást raknak. Az egészen barna a marans , az egészen kék az aracuana. Már Krisztus előtt is a nyulat . Súly kakas 3-kg tojó 5-kg. Származási ország Franciaország.


Jellemzői:E fajtában nagy és. A marans egyik jellemzője a különösen sötétbarna mészhéjú tojás. I took best birds I could get locally and . Blue double laced Barnevelder Csirkeólak, Csirkefajták, Csirketartás, Csirke Receptek, Tojások , Madarak. Tojás Világnapján ugyanott tartunk, ahol az őseink,. Gyöngyszürke itáliai tojás eladó,monori börzékre is rendelhető!


Van egy Splash színű tyúkom ami zöldet tojik. Ugyan úgy mint az Aracuana.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések