2017. január 23., hétfő

Bőrvarró satu

Ezek közül nyilván legfontosabb eszköz a bőrvarrógép. Gyöngyfonal (gyöngyhímző). A szíjgyártóvarrás és a szűcshímzés. A bőrvarrás alapjai, technikái.


Egyszerű bőrműves összeállító technikák, széleldolgozások. Ezt a modern eszközt ma is sokat használjuk, és a foltvarró munka is szinte. Vastagabb anyagok, vagy bőr varrására a megerősített hegyű bőrvarró tűk . Durkopp adler 291N bőrvarrógép.


A sokféle színben kapható Gral bőrvarró cérna erős, sima felületű műszálas cérna. A normál vastagságú (40-es) cérna jó mindenféle . Ehhez a termékhez jelenleg nem tartozik kompatbilis eszköz. Vásárlói értékelések. A termék átlagos értékelése: (Nincs értékelés). Egy dobozban 5db géptű van.


Szerszámok, munkaeszközök (57). Orvosi, patikai, labor eszközök (18). Irodai, íróasztali kellékek (17). Egyéb szerszámok, munkaeszközök . Milyen varrógépet vásároljunk? A kiválasztás szempontjai, funkciók, kiegészítők.


A kézi varrás tehát “egyszerű” az eszközök számának tekintetében. AZ OMKER által forgalmazott orvosi műszerek, vizsgálati eszközök. Nylbond Extra Strong - viasz bevonatú, eltéphetetlen bőrvarró cérna, amely ideális gyöngyfűzéshez, táskafülek felvarrásához, mackó készítéshez. Bőrvarró orvosi szerszám.


Bohin (lándzsa hegyű). Ingyenes hirdetések a Jófogás. Singer 2kéttűs, láncöltéses nadrágszár- összevarrógép. Singer karos, nehézárus ponyva és bőrvarrógép. Kötő-Horgoló eszközök.


Kellékek, eszközök hímzéshez. Pest megye Termelési tervben meghatározott számú félvezető eszköz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések