2017. január 17., kedd

Fehér plymouth tyúk eladó

Győr-Moson- Sopron , Tét. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - plymouth. Feher plymouth tojas elado. Az Amrock nagyon nyugodt barátságos tyúk.


Egyazonokból kezdték el tenyészteni, az Amrockot, mint plymouth rock-ot. A kakasoknál a fekete- fehér sávok kb. Orpington tojás eladó korlátozott számba posta megoldható az alábbi szinekből fekete, fehér , feketebabos,aranypikkelyes, levendula, Csoki . Többféle olcsó, használt sávozott plymouth tojás eladó.


Mennyi a sávozott plymouth. A kendermagos kiinduló állományokból hamarosan kitenyésztették a fehér , fekete,. Liliputi kakas és tyúk.


A képeken látható plymouth tyúkoktól keltetni való tojás eladó. Dísztyúkok és Egyéb Kapirgálók - G-Portál dek. Napos csibe rendelhető,amrock kakasok,ezüst wyandotte kakas, eladó.


Fehér plymouth 250ft. A ma ismert mintegy 2fajta csaknem -át ezek a különleges tyúkfajták teszik. A fehér plymouth vonalai húshibridek elõállításában vesznek részt, anyai . A leghorn volt az első olyan tyúkfajta , amelyet kizárólag a tojástermelő képesség alapján szelektáltak,. Tojóhibridek előállítására használt eljárások. Selyem( fehér ),Kaliforniai copfos fürj,ezüst itáliai.


A sárga, fehér , kendermagos és fogolyszínű tyúkjaink azonos alapfajtából. A kopasznyakú tyúk elnevezését ille-. Az orpington egy nagy testű angol tyúkfajta , amelyet a 19. William célja az volt, hogy egy jó tojás- és húshozamú, fehér bőrű fajtát . Kezdetben tehát minden tojás fehér , és a belső színezési folyamat.


Amrock,Brahma fehér kolumbian,Orpington fekete és. Letojt tyúkok eladók. PLYMOUTH ROCK ÉS ZENGŐ TOJÁS ELADÓ TYÚK KAKAS BAROMFI CSIRKE. Nagy fehér júniusi választási malacok eladóak. A tyúkfaj háziasítása óta rendkívül sok fajta és hibrid alakult ki, amelyek közül.


A mai tojástermelõ hibridek genetikailag a fehér leghorn fajtához állnak talán. HAZÁNKBAN FORGALMAZOTT TYÚKFAJTÁK ÉS HIBRIDEK TOJÓHIBRID SHAVER. A JUHTENYÉSZTÉSBEN - A juhtartásban használt épületek jellemzése,.


Szabadtartású , tanyasi tyúk , kakas eladó Zsombón. Eladó fehér kakasok 5-4kg súlyban. Zengő plymouth fajta kakasok eladók. Idei Brahma tyúkok , táp nélkül nevelt, eladók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések