2017. január 19., csütörtök

Potméteres feszültségszabályzó

LM3IC alapú lineáris feszültségszabályzó. Alkalmas akár sebességszabályzásra, kisebb ventilátor, dc motor, ledekhez is. Ha nem vagy biztos abban, hogy a tápfeszültség megfelelő-e az áramkörhez a DC feszültség szabályzó segítségével bemeneti feszültségünket egy kívánt . Ebben a kapcsolásban egy feszültségszabályzó áramkört szeretnék bemutatni, amely képes fényerőt vagy éppen fordulatszámot szabályozni.


Ez a modul az LM3stabilizátoron alapul és potenciométerrel és LED kijelzővel rendelkezik, hogy megkönnyítse annak használatát A bemeneti feszültség . Board core components:. Pozitív feszültségszabályozók, 78-as sorozat (56). Kapcsolóüzemű feszültségszabályzók (ST Microelectronics) (114). A egyfordulatú trimmer ( potméter ). Teljesítmény (W): - 20W-ig. Elérhetőség, Online szakmai katalógus.


Termékcsoport a webáruházban. Sokfordulatos potméterekkel külön-külön beállítható a váltási és a korlátozási fordulatszám. A modernizált ELBA feszültségszabályzó része.


V-os feszültségszabályzó ? Olyanra gondolok amivel egy kis potméterrel állíthatom a feszültséget. Potméteres , falra vagy bútorba szerelhető LED fényerőszabályzó LED szalagok, LED modulok és Voltos LED lámpák dimmeléséhez. Készleten lévő mennyiség. Az kiloohmos potmétert kicseréltem egy 5ohmosra, így finomabban állítható a kimenő feszültség. Szerintem az a legegyszerübb, ha az apro.


PCI takarolemezt, es fursz bele lyukat, meg veszel bele egy 1ohm-os potmétert pl. IPvédelem – kapcsoló nélkül. Táp áramkörök, bemeneti oldal, feszültségszabályzás és a stabilizátorok. Jelen esetben Ra potméter , Raz azzal sorban levő ellenállás.


Az ADJ változatú IC-nél 25V a . A kérdés az volna, mit kellene még megnéznem, ill. A rajzot újra rajzolva ez egy sima tranzisztoros feszültségszabályzó , T2-T3 . A tolóegység elölnézete: A tolóegység előlapján található a feszültségszabályzó. Táp egység dupla kettő oldalas 0-volt potméteres szabályozhatás lehetösége. V - 10A - Feszültségszabályzó. Step Down Converter - DC4-32V - Ki 1. FÉNYERŐ SZABÁLYZÓ Feszültségstabilizáló.


Műszaki adatok : A szabályzáshs egy 4K Ohm-es potméter szükséges ! MWS trafós szabályzó motorvédelemmel fokozatú feszültségszabályzó , beépített . Ezt minimálisan módosítottam, a tápban található egyetlen potmétert , mely kΩ- os,. Itt ép egy Wartburg feszültségszabályzót tesztelek vele: .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések