2017. január 10., kedd

Penészedésgátló

Használata megelőzi a penész megtelepedését és terjedését. Alkalmazható beltéri ásványi alapú felületeken mint fal és mennyezet, a csempézett és tapétázott . Penészölők, penészedésgátló szerek, szilikáteltávolító szerek a legjobb árakon! Bradoclub penészölő, ultra szavo és a legjobb sz.


A 3-as védelemmel ellátott MAPEI penészedésgátló rendszerrel tartósan és hatékonyan.

SILANCOLOR PITTURA PLUS – penészedésgátló falfesték . A házilagos penész-pusztítás titka. Alkalmazási terület, Vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületek festésére megelőző védelem céljából, már penészes felületekre a penésztelepek. Beltéri falfesték, mely hosszan tartó védelmet biztosít a penészgomba és algafoltok kialakulásával szemben. A falak penészesedése ellen hatékony fegyver a penészgátló festék, vagy penészgátló bevonat.


A nem megfelelő szellőzés miatt penészfoltok alakulhatnak ki, . Univerzális aldehid mentes fertőtlenítő és tisztítószer. Virucid , baktericid , fungicid (MRSA) hatású.

Bármilyen víztűrő felületen használható. A vizes diszperziós Supralux Konyha- és Fürdőszobafesték elsősorban párás helyiségek beltéri . Penészedésgátló falfesték vizeshelyiségekbe. A szőnyeg nyitott cellás szerkezete lehetővé teszi, hogy a levegő szabadon áramolhasson, csökkentve a. MAPESIL AC SZILIKON PENÉSZEDÉSGÁTLÓ 310ML BEIGE és még 1termék közül választhat a kategóriában.


Nagy páraáteresztő és vízlepergető képességű, fokozott hatékonyságú algásodás- és penészedésgátló szilikongyanta bázisú diszperziós védőfesték bel- és . Az Ultracolor Plusszal bármilyen bel- és kültéri hidegburkolat kifugázható. A fugázónak számos műszaki előnye van. MAPEI MAPESIL AC penészedésgátló szilikonos tömítőmassza (1Ezüstszürke) 3ml.


Oldószermentes, ecetsavas, penészedésgátló szilikon . A tojáshoz kell adni, vagy oldódó bojlinál a folyadékhoz! A fürdőszobába, nedvesebb helyiségekbe, szaniterek környékére ecetsavas szilikon használata javasolt, amelyek még plusz penészedésgátló funkcióval is . A termék leírása: A Bacteria FlexCoat, egy antibakteriális, mosható, . MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása. A Silfix Wallpaint Additive Max alkalmazható adalékszerként diszperziós-, szilikát- és mész falfestékhez, . Rendszeres használatával .

Ha már végképp elege van a penészből, akkor válassza a Hőpajzsbevonatot és búcsút inthet a penésznek! Hőpajzs HPbeltéri hőszigetelő és hővisszaverő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések