2017. május 15., hétfő

Bútorviasz

A tejfesték bármilyen bútorviasszal kezelhető: ezek használatában nincsen különbség. A LIGNOCOLOR bútorwax kizárólag természetes, környezetbarát alapanyagokból készült. A kiegyensúlyozott arányban hozzáadott kiváló minőségű méhviasz . Nagyon színes a paletta bútorviasz ügyben.


A kemény viasztól a margarin állagú lágy viaszig lehet találni kedvünkre valót.

Először is, mi a bútorviasz , mire jó, hogyan használd? Színtelen viasz (vax, wax): felületvédelem célját szolgálja, pl lakk helyett használhatod. Parketta viasz, bútorviasz , parketta, padló és bútor viaszolására, waxolására kifejlesztett, természetes alapanyagú méhviasz fára.


A bútorviasz ideális viasszal kezelt bútorok, az összes természetes nyersfa, sima bőr, antik és új bútorok ápolására és kezelésére. Bútorviasz és barátai, avagy milyen fedőréteget válasszunk. Természetes és színtelen.


Kényelmi, megbízható és meleg légkört teremt a házban. A fa bútorok különlegesek.

De az idő múlásával repedések és karcolások jelennek . Mi is a bútorviasz , miért van rá szükség? Hogyan érhetsz el antik, koszos, kőszerű, vintage, shabby hatásokat. A HG bútorviasz -eltávolító ideális szer a régi viaszrétegek felso részének eltávolítására, hiszen a felso réteggel együtt eltünteti a foltokat és a szennyezodést is.


A PNZ BÚTORVIASZ hagyományos recept alapján, tiszta méhviaszból és más természetes viaszokból készült bútorápoló faviasz, bútorok, polcok, falborítások,. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A tiszta méhviasz, karnauba viasz és terpentin összetevőjű bútorviasz érzékeny bőrüeknél irritációt okozhat, ezért kesztyű . Ezt a bejegyzést már réges-rég szerettem volna megírni, mert szerintem szervesen hozzátartozik a . Showing all.


Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint, Rendezés legújabb alapján . Cikk forrása: renovaturamuhely. Lágy, paszta állagú viasz, melyet natúr vagy festett fafelületek, bútorok ápolására , védelmére használhatunk. A viasszal kezelt felület nem karc- és vízálló, ezért . Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz . BIOPIN BÚTORVIASZ AQUA 75L, biopin természetes festékek, illatosítók, sportszerek.

Ha további kérdései vannak, kérjük, keresse Vevőszolgálatunkat. Article from renovaturamuhely. Lignocolor Bútorwax Natúr-átlátszó 3ml. PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ. Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, . A keveréket vízzel töltött fazékban ( vízfürdõben), lassú tûzön melegítsük.


Ha a viasz teljesen . A leváló régi viaszréteget törölje le tiszta ruhával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések