2017. május 22., hétfő

Egyedi mosdópult

Mosdótartólap, egyedi méretre,Cubito pure. Egyedi méretre készített mosdópultok. A Marmorin egyedi fürdőszobai és konyhai termékeket kínál. A mosdópult hosszán már nem kell túl sokat gondolkodnunk, és ezen a téren . Az Ugo, a Vera, az Emma, a Lira, a Moiravagy éppen a Hale fantázianevekre keresztelt mosdó családokkal bátran tervezhetünk akár egyedi méretre készíttetett . Mosdópult forgalmazó üzletek és bemutatótermek elérhetőségei.


Egyedi mosdópult

Kínálatunkban négy féle anyagú pult szerepel, hogy minden elképzelhető kívánságot teljesíteni tudjunk. Minden mosdópult egyedileg kerül legyártásra, a vevői . Furnér és dekor mosdópult. Az egyedi furnéros és dekoros felületű fürdőszoba szekrények és mosdópultok a fürdőszoba ékei, ahol a fa hatású . Sarokba épített mosdópult , kihasználja a legapróbb helyeket is. Rég jelentkeztem(sok volt a feladat ) de most már . KUMA színek, ásványőrlemény, év év garancia.


Az autentikus marokkói fürdőszoba modern változata. Különleges atmoszférát varázsoltunk . Mi, kizárólag természetes kövekkel dolgozunk, így nálunk minden egyes mosdópult egyedi és megismételhetetlen. Natúr fa bútorok, antik bútor, loft lakberendezés, bútorstílusok.


Beton mosdópult , épített polcok, egyedi mosdó - Szürke színpaletta, beton, épített polcok és egy látványos mosdó - Új fürdőszobát tervezel? Kényelmes, egyedileg készitett ágyak bükkfából. Amennyiben ön rendszeresen, nagy mennyiségben vásárol (kivitelező, ingatlanfejlesztő, belsőépítész, lakberendező), kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! Méret: 60- 1cm-ig.


KUMA mosogató tálcát, konyhapultot, konyha szigetet tetszőleges méretben rendelhet, maximálisan rendelhető méret 4x 1cm. Három szín- és anyagváltozat közül lehet választani. A fürdőszoba bútor alapbútora a mosdópult. A Corian mosdópultokon kívül készülhet még különálló mosdó, mosdópult ,. Válassza Ön is az akrilt, és készíttessen velünk egyedi Corian mosdópultot az . Konyhai munkapultok, fürdőszobai mosdópultok gyártása kvarcitból és természetes kőanyagokból. A képen látható fürdőszoba bútor egyedi darab, reprodukálására csak . WC-k szaniter berendezései, így a rozsdamentes . Wellis zuhanykabin- egyedi mosdópult.


Egyedi mosdópult

Csomós akácfa rönk, kézmosó pult. Diy bútor, asztal öreg gyalupadból. Maximum magasság: cm. A működésük során ezek a sütik nem tárolnak közvetlenül személyes adatokat, de egyedileg azonosítják a böngészőt és az eszközt.


MACSALI - Design konyhabútor stúdió, egyedi minőségi minimál és modern konyhabútorok, konyhai és. A mosdó pultokat sablon, vagy helyszíni felmérés alapján készítjük el, a megrendelő által kiválasztott anyagból, egyedi igények figyelembe vételével, . Az alapanyag sajátossága miatt, lehetőség van speciális formák, egyedi felületek legyártására. Pozitív tulajdonsága továbbá, hogy nagyméretű mosdók .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések